New In || De Blog Bijbel

Och, och… wat hou ik toch van dit soort boekjes! Ik kon het dan ook niet laten om dit nieuwe boekje, De Blog Bijbel van blogger Carlijn Bekker, te kopen. Het boekje is bestemd voor meiden die een eigen blog willen beginnen of willen verbeteren. Ondanks dat ik al bijna 3 jaar blog kan er altijd wel wat verbeterd worden. Maar waar ik vooral nieuwsgierig naar ben zijn de handige tips die erin staan van andere Nederlandse bloggers. Daarnaast staat in deze Bijbel voor bloggers ook een stappenplan voor je blog in en tips op het gebied van sociale media, beeld en schrijven. Ook komen onderwerpen als statistieken, hoe krijg je (meer) lezers en hoe kan je met bloggen verdienen naar voren in het boek. En dat voor maar €10,-!! 


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Wauw zó leuk, ik wil dit boek echt nog heel graag kopen!

 2. Karin

  22 februari

  Leuk artikel! Dat boek lijkt mij handig! Xx

 3. Ik wil hem heel erg graag! (:

 4. Jaa dit lijkt me zó’n leuk boekje 🙂

 5. Volgens mij is het echt een top boekje!

  Liefs,
  Kiki // Chicks About Fashion

 6. Lijkt me een heel leuk boekje!

 7. Lana.

  22 februari

  Lijkt me een super leuk en handig boekje om te lezen, ga hem binnenkort ook kopen!

 8. lijkt me heel handig.. ik ga hem denk ik ook kopen 🙂
  Liefs

 9. Dat boekje heb ik laats ook gekocht 😀 !! heel handig boekje

 10. Heel leuk, ben er heel benieuwd naar! 🙂 xx

 11. wat ontzettend handig zeg! ik ga deze ook maar eens kopen! liefs x

 12. Goed idee zo’n boekje, klinkt handig!

 13. Paulina

  23 februari

  Great book 😉

 14. Cindy

  23 februari

  Oh wat een leuk boek! 🙂

 15. Wat leuk!!!

  xxx Linsey from POSE-BLOG.COM

 16. Julia

  23 februari

  ik heb al zoveel over dit boek gehoord, en nu dit leuke artikel weer!
  Ik moet dit boek echt gaan aanschaffen!

  Xx Julia

 17. Klinkt echt super leuk!

 18. Wat een leuk boekje!! 😀 Klinkt leuk.

  xoxo
  http://www.its-dash.com

 19. nathalie

  24 februari

  Wat leuk! Ik denk dat dat best handig is!

  xx
  Nathalie
  http://www.nathalie-kemna.nl

 20. Lijkt me echt een leuk boekje! Moet ik binnenkort maar eens gaan aanschaffen hihi!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers