READING

New In || Planning is the key to success

New In || Planning is the key to success

Tja de titel verraad het misschien al: ‘planning is key to success’. Dat dit wel degelijk belangrijk is heb ik deze afgelopen twee weken ondervonden. Nu mijn stage afgelopen is en hierdoor mijn ritme verdwenen is komt het allemaal weer op mezelf aan. Twee baantjes, mijn blog, afstuderen en het sociale leven, dat schreeuwt om een planning. Na het zien van de to-do lijstjes en de weekplanners tijdens de HEMA persdag ben ik afgelopen week dan ook snel naar de HEMA gerend om deze aan te schaffen. Nu kan ik er niet om heen en moet ik echt gaan plannen, want na twee weken op een laag pitje (voornamelijk voor school;) is het hoog tijd om hard aan de slag te gaan! 
P.S. Het is dat ik ze nu echt nodig heb, maar anders had ik ze misschien toch nog gekocht. Ik hou van dit soort hebben dingetjes;). 


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Dana

  15 februari

  Die planner is zo handig, ik gebruik dat ding echt eindeloos door totdat ie uitelkaar valt

 2. Lyn

  15 februari

  Heb deze nog nooit gezien bij de Hema ?!
  Moet toch dringend nog eens gaan hoor dan!
  Ik hou van dit soort dingetjes 🙂 xx
  http://www.blondebutterflies.blogspot.com

 3. Wendy

  15 februari

  Heel handig dit! Elke keer neem ik mijzelf voor om dingen te plannen alleen dat is toch lastige dan het lijkt haha

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com
  http://www.facebook.nl/fabulousstylews

 4. Leuke planner! Ik ben niet zo goed in plannen (:

 5. Wat een leuke planner! Ik heb een to-do lijstje van de Hema, ook super fijn 🙂 xo

 6. Die ziet er echt super handig uit! Wie weet haal ik hm ook wel 😀

  xxx Saranda
  http://www.sarandaadriana.com

 7. Wow super handig!

 8. Super handig zeg! Ik houd ook echt van dit soort dingen. Ik maak overal lijstjes voor haha.

  xx

 9. Ontzettend handig zo’n weekplanner! Ik wil dat ook!!

  xoxo
  http://www.its-dash.com

 10. Fatma

  16 februari

  Wat heb je een leuke blog! Ik ga je meteen even volgen via Bloglovin’ 🙂

 11. Die planner lijkt me echt heel handig! Misschien moet ik die binnenkort ook maar eens gaan aanschaffen!

 12. Sharon

  17 februari

  Deze is echt super! Echt wat voor mij met overal rondslingerende todo lijstjes!

 13. Ze hebben tegenwoordig echt leuke planners etc bij Hema ja!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers