READING

Beauty || My Daily beauty products

Beauty || My Daily beauty products

Ik moet eerlijk toegeven, ik ben geen beauty freak. Dit betekent geen dure make-up of beauty producten voor mij, als ze maar fijn zijn en werken. Daar gaat het om voor mij. Toch begin ik het wel steeds leuker en interessanter te vinden, maar tot nu toe geef ik mijn geld toch nog liever uit aan kleding en/of nieuwe schoenen. Natuurlijk wil ik wel goed en met een verzorgd gezicht voor de dag komen. Daarvoor gebruik ik geen Chanel, Dior of YSL (wel eens gehad/geprobeerd), maar gewoon Etos, HEMA, Garnier of Nivea. Welke beauty producten ik dagelijks gebruik? Ik heb ze hieronder voor je op rijtje gezet, in volgorde van gebruik;). 

BB cream van Garnier. Sinds ongeveer een jaar gebruik ik BB cream en ik kan echt niet meer zonder. Zo fijn dat gezichtscrème en foundation in één zijn geworden. Door dat het echt in je gezicht trekt zoals een crème heb je niet de hele dag zo’n foundation hoofd gevoel. Zo’n gevoel dat je je gezicht niet durft aan te raken omdat je handen anders onder de foundation zitten. Daarnaast scheelt het weer tijd ’s ochtends. Ik moet wel toegeven dat ik de BB cream van Garnier pas sinds een paar weken gebruik en eigenlijk de BB cream van Nivea fijner vindt. De crème van Nivea is namelijk matter en deze van Garnier glimt meer als je hem op doet. 
Brightening Concealer van Etos. Mijn redder in nood. Ik zou niet weten wat ik zonder deze fantastische concealer moet. Wallen en oneffenheden zijn binnen no-time verdwenen. Deze concealer is ook echt een aanrader voor als je een lichte huid hebt. Ik heb namelijk vaak gehad dat de lichtste concealer van bepaalde merken nog te donker voor mij zijn en dan kan je niet makkelijk wallen en oneffenheden verbergen;). 
Compact Powder van HEMA. Na de BB cream en concealer gebruik ik deze compact powder om mijn huid verder mat en egaal te maken. Wat mij betreft een hele fijne werkzame poeder, maar ik ben dan ook stiekem wel echt een fan van de make-up van HEMA. 
Dip liner van HEMA. Deze gebruik ik voor een lijntje op mijn ooglid, als ik dit niet doe heb ik het gevoel dat mijn ogen er heel pips en vermoeid uitzien. Toch doe ik het de laatste tijd steeds minder. Dit komt omdat ik nu vaker thuis werk en achter de computer zit voor school/scriptie. 
Mascara Volume Waterproof van HEMA. Na een lijntje op mijn ooglid doe ik wat mascara op. Ik kies eigenlijk altijd voor een Waterproof mascara, want in Nederland weet je maar nooit of je in een regenbui terecht komt. Erg fijne mascara alleen het jammere is dat deze mascara een dunne lange borstel heeft en ik hou toch meer van een wat kleinere en dikkere borstel. Gelukkig heeft HEMA genoeg keuze wat betreft mascara. Volgende keer dus goed opletten bij het kopen van een nieuwe. 
Labello. Tja… ik heb nou eenmaal vaak droge lippen en ik hou niet zo van lipgloss of  lipstift. Nou zullen sommige van jullie ook meteen zeggen Labello niet goed voor je lippen is en dat het niet werkt. Ik weet het! Als jullie tips hebben voor iets dat wel echt werkt tegen droge lippen en waar ik het kan krijgen? Let me know;). 
Alien Eau de Parfum van Thierry Mugler. Al een aantal jaren mijn favoriete luchtje. Ik kom er maar niet van af, hij blijft zo lekker! 
Miracle (hand) Balm van Rituals. Sinds kort ben ik helemaal weg van handcrème en dan in het bijzonder deze van Rituals. Tegenwoordig als ik mijn make-up en haar gedaan heb doe ik handcrème op en ben ik klaar voor een nieuwe dag. 
Welke beauty producten gebruiken jullie elke dag? 

Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Leuk om te zien! Ik gebruikte de BB cream ook altijd! XO

  P.S. Deze maand staat in teken van een feestje. Daarom elke maandag een nieuwe win actie. Doe jij al mee?

 2. Fijne producten, dagcreme, lippenbalsem, mascara, en blush gebruik ik elke dag!

 3. leuke favoriete producten, lekker budgetproof! mascara’s van de hema vind ik echt een ramp.. ik krijg er altijd zwart van onder mijn ogen.

 4. Leuk! Ik ben ook niet zo’n beauty liefhebber, maar wel leuk om te lezen!

  xx Riélle

 5. Mooie producten!

 6. Die BB cream is zo fijn!

  http://www.style-chameleon.com

  €50 SPARTOO GIVEAWAY!!!

 7. Fijne producten!

 8. Wat een fijne producten! Ik gebruik zelf vaak Lush of MAC, maar vind Hema ook heel fijn! xo

 9. Wat leuk om te zien. Fijne producten gebruik je!

 10. fijne producten gebruik je!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers