READING

CLOSED!!!! Reminder Give-Away || 2 x het boek R...

CLOSED!!!! Reminder Give-Away || 2 x het boek ‘Wacht op mij’ van J.Lynn

Even een kleine reminder!!! Je kan nog steeds kans maken op één van de twee boeken van J.Lynn op mijn blog. Er zijn al een heleboel mensen die meedoen en jij wilt toch niet achterblijven?;) Wat je moet doen om kans te maken op het boek ‘Wacht op mij’ lees je HIER
Je hebt vandaag nog de hele dag de tijd om mee te doen. Morgenochtend maak ik de twee winnaars bekend op mijn blog en op Facebook. Houdt beide dus goed in de gaten, succes!!


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers