Instadiary || Week 11

|| Happy Feet || Pool + Pinapple = I want Summer || At the waterfront || Having Vogue for breakfast || It’s a trap.. || Room details: Venetian mask || Yellow Mellow Sunday || My view yesterday || Sunday TV night ||

Happy Monday allemaal! Een nieuwe week is weer van start gegaan. Een nieuwe week met school(werk), werken, leuke afspraken en veel leuke posts op mijn blog natuurlijk;). Over posts gesproken… Houdt deze week mijn blog goed in de gaten want er komt namelijk een give-away online. Ik mag niet één, maar zelfs twee mensen gelukkig maken. Maar dat is dus deze week. Hoe vorige week eruit zag? Bekijk dan vandaag de foto’s die ik afgelopen week op Instagram geplaatst heb.

P.S. Volgen jullie mij trouwens al op Instagram @lauraboogers?


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Leuke fotos!

 2. Gezellige foto’s!
  Ik ben benieuwd naar de Vogue met Sylvie, denk dat ik hem morgen ook ga halen 🙂

  Liefs

 3. Wat een onwijs gave schoenen!!

  xx,
  Kiki // Chicks About Fashion

 4. Wat een leuke foto’s Laura! Ik vind je schoentjes zo mooi 🙂 xo

 5. Leuke foto’s! Die foto met die ananas, wauw 😀

 6. Svenja

  19 maart

  Mooie foto’s <3

 7. Those shoes are so cute! I love the print!
  http://www.bonjourchiara.com
  Facebook Page Bonjourchiara

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers