Instadiary || Week 12

|| Dream bags, Chanel Boy bags || Bring me to NYC please || Club Sandwhich for two || Hello sunshines || Enjoying the sun with some new magazines || Deep Blue Chic || Blossoms means Spring is here || Denim on denim day with pastels || A Saturday selfie || 

Een nieuwe maandag, een nieuwe diary vol met Instagram foto’s van afgelopen week. Deze week in de Instadiary wat fijne inspiraties, quotes, nieuwe lingerie, lunch, mijn casual zaterdag outfit, de lente die is begonnen en natuurlijk kan de selfie ook deze week niet missen. Wil je up to date blijven en al eerder mijn foto’s van de week bekijken? Volg mij dan op Instagram @lauraboogers;). 


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Leuke foto’s! Dank je voor je reactie op mijn blog.

  Ik ben je gaan volgen op Bloglovin’ en Instagram! 🙂 Je blog ziet er goed uit!

 2. Oh die foto van NYC wilde ik net niet zien, i wanna go back <3 !!!

 3. Al die Chanel tassen! <3

  http://www.style-chameleon.com

  $50 LUMO JEWELLERY GIVEAWAY!!!

 4. Je kleur allstars zijn zoo mooi voor de lente en de zomer! XO

  SHOPTEGOED GIVEAWAY!!

 5. Leuke foto’s! En al die Chanel tassen wauw <3

 6. Dana

  24 maart

  Je schoenen zijn zo leuk vooral die met de tijdschriften!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers