Instadiary || Week 9

|| The Goodiebag from the Blog Class Event || White on white on white || Happy Face #buynoworcrylater || Sundays outfit on the blog || Cocktails at the beach, missing Summer || It’s not about the brand… || Happy Friday Selfie || Spring is coming.. hello March || Working on Saturday || 

Ik ben hem niet vergeten hoor. De Instadiary is alleen wat verlaat en dat is de schuld van Carnaval. Gisteren was ik namelijk de hele middag te vinden in Lampegat (Eindhoven) voor een middagje carnaval (geen foto’s hiervan op Instagram, iets wat te beschamend). Omdat ik pas laat thuis was had ik geen zin en puf meer om de Instadiary te schrijven. Vandaar dat die nu iets later is dan normaal online staat. Gelukkig had ik op gisteren na ee rustig week. Hierdoor kon ik veel doen voor mijn blog, denk aan leuke artikelen die voor jullie klaar staan voor aankomende week, mailtjes beantwoord en nieuwe ideeën voor posts bedacht. Dus dat zullen jullie allemaal snel voorbij zien komen;). Natuurlijk was het van het weekend ook naast Carnaval feest want The New Girl in Town vierde gisteren ook haar derde verjaardag. Omdat ik dus gisteren in Eindhoven was heb ik dit vrijdag al lekker gevierd met een stukje taart;). 
P.S. Ik ben gewoon vergeten een foto te plaatsen op Instagram n.a.v. mijn blog verjaardag.. hoe erg is dat! Shame on me:$


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Leuke fotos!:D Omg zoiets had ik ook, ik kwam er 3 dagen later achter dat mijn blog toen 3 jaar bestond:P Normaal vier ik het serieus ieder jaar haha
  xx
  Discover my Stylish Confessions♥

 2. fijne foto’s!

 3. Ik had graag je carnavals outfit willen zien, haha! XO

  P.S. Deze maand staat in teken van een feestje. Daarom elke maandag een nieuwe win actie. Doe jij al mee?

 4. Wauw, ik ben in love met je all white outfit!

 5. Leuke foto! Ik vind de outfit van de derde foto erg leuk, wat een gaaf shirtje!

 6. leuke foto’s 😀 ! x

 7. Leuke foto’s Laura! Die moijtos zien er heerlijk! Kan ook niet wachten om naar het strand te gaan met een cocktail in mij hand :). En wat was je outfit met carnaval?

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com
  http://www.facebook.nl/fabulousstylews

 8. Dat shirt die je aan hebt rechts bovenin is echt heel erg leuk!!

 9. Leuke foto’s!! Die blog class van Yara was leuk he?! Ik had de Tony Chocolonely binnen 1 dag op hihi!
  xx
  Nathalie
  http://www.nathalie-kemna.nl

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers