New in || Slip ons


Om het lente gevoel nog wat langer door te laten sidderen op mijn blog laat ik jullie mijn allernieuwste aankoop ook maar meteen zien. Het zijn namelijk echte lente/zomer schoenen van Modemusthaves.com. Niet alleen vanwege de vrolijke kleurtjes en het printje, maar ook omdat deze schoenen helemaal passen in de trend van aankomend seizoen: de slip on trend. Je kan namelijk zo in de schoenen glijden. Daarnaast vind ik dat we ze ook wel espadrilles mogen noemen, want dat zijn ze eigenlijk ook door de zool. En zijn dat nou niet altijd al de perfecte lente/zomer schoenen geweest? Ik ben er helemaal blij mee en mijn voeten deze lente/zomer ook;). 


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Ah deze zag ik al op de site staan en vond ze er schattig 🙂

 2. Lyn

  13 maart

  Toffe kleurtjes!
  Heb er ook al naar zitten kijken op de site 😉
  xo Lyn
  http://www.blondebutterflies.blogspot.com

 3. Suze

  13 maart

  Oh wauw, wat een mooie zeg! Lekker vrolijk en kleurrijk voor de zomer 😀

 4. Ik vind ze er schattig uitzien

 5. Superleuk! Die gaan op m’n verlanglijstje.

 6. Ziet er echt leuk uit!

  http://www.iamafashioneer.com

 7. die zijn leuk zeg! lekker zomers:)

 8. Manon

  13 maart

  Oh deze zijn echt super leuk!

 9. Ik word helemaal vrolijk van ze! XO

  €20,- FRINGED GIVEAWAY!

 10. Oeh die zijn heel leuk!

 11. Ah, wat zijn die gaaf! Ik krijg hier echt direct zo’n zomers gevoel erbij 😀

  xo Liesbeth

 12. Kim

  18 maart

  Ik vind de slip ons met dikke zool echt 10x niks, espadrilles daar in tegen heel hot. Lekker fris printje.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers