READING

New Reading || Wacht op mij – J. Lynn

New Reading || Wacht op mij – J. Lynn

Om eerlijk te zijn was ik altijd iemand die alleen op vakantie één of misschien twee boeken las. Maar daar is sinds een aantal maanden verandering in gekomen. Toen ik in september stage ging lopen en even later mijn Ipad mini had aangeschaft las ik bijna elke dag in de trein op weg naar stage. Zo heb ik in die paar maanden 4 boeken uitgelezen. Beste veel voor iemand die naast de studieboeken maar één à twee boeken per jaar las.

Sinds die tijd vind ik het weer heerlijk om weer voor het slapen gaan te lezen. Ik was dan ook erg blij met een mailtje dat ik een paar weken geleden ontving van een uitgeverij die een nieuwe boekengenre gingen uitgeven, namelijk ‘New Adults’. Een genre voor de leeftijd 18 – 25 jaar. De boeken gaan vaak over verborgen geheimen met een sexy onderlaag. Dit genre heeft nu dus ook de overstap gemaakt naar Nederland en dit voorjaar zullen er dan ook twee boeken uit dit genre in het Nederlands verschijnen. Het boek ‘Wacht op mij’ van J. Lynn is daar één en is vanaf deze week te verkrijgen. Ik had het geluk om hem alvast te mogen lezen voordat die uitkwam.
‘Wacht op mij’ gaat over Avery, een 19-jarige meisje die naar de andere kant van het land verhuist om daar te gaan studeren aan een kleine universiteit tegen de zin van haar ouders in. Dit doet ze niet zomaar, ze wil namelijk vluchten voor haar verleden. Avery heeft een zware tijd achter de rug wat zichtbaar is op haar lichaam en dit ook graag verborgen wilt houden. Hierdoor is ze vrij onzeker en durft ze zich niet over te geven aan de knapste jongen van de universiteit, Cam. Avery leert Cam op de eerste dag van school kennen, want zoals in elk boek of film loopt ze tegen hem aan wanneer ze naar haar les rent. Sinds die dag komen ze elkaar over tegen, hij woont tegenover haar en ze worden aan elkaar gekoppeld als studiegenoten. De knapste en de gewildste jongen van universiteit is al sinds dag één geïnteresseerd in haar. Avery houdt Cam door haar verleden en ook omdat ze nog nooit een relatie heeft gehad op afstand, maar stiekem vind ze hem toch eigenlijk best leuk.Tijdens het lezen voelde ik echt de spanningen tussen de twee. Uiteindelijk heb ik het boek binnen twee dagen uitgelezen. Ik kon het maar niet wegleggen. De reden hiervan? Ik denk dat het voornamelijk komt doordat je in elk hoofdstuk steeds weer iets meer te weten komt over wat Avery is overkomen. Je wilt gewoon meer en meer weten. Ondanks dat ik het al wel vrij snel doordat wat haar is overkomen wilde ik toch meer details weten en ook zeker weten of ik het bij het rechte eind had. Daarnaast is het eigenlijk gewoon een fijne chicklit om lekker mee weg te zwijmelen. Trouwens… ook de lieve en romantische Cam houdt iets verborgen!
Auteur: Jennifer Lynn
Aantal bladzijdes: 330
Taal: Nederlands
Beoordeling: Het boek is vanaf nu te koop voor maar €14,95-. Bestel hem hier via Bol.com.

Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

  1. Klinkt als een goed boek! koop is op bol.com een keer het boek sante montefiore! zij schrijft prachtige boeken! 20 euro en tweedehands maar rond 7 6 euro! x onder de ombu boom vond ik prachtig en de vuurtoren!

  2. Sounds good! Ik lees ook echt noooit.. XO

    P.S. Deze maand staat in teken van een feestje. Daarom elke maandag een nieuwe win actie. Doe jij al mee?

  3. Klinkt erg leuk! Ik vind lezen ook erg fijn maar ik heb er niet zo veel tijd meer voor!

  4. Klinkt goed! Ik lees ook alleen maar als ik op vakantie ben. Zonde eigenlijk..

  5. Love your blog, Laura! 🙂

    ♥ ♡ ♥ ♡ Creme de la Chic ♥ ♡ ♥ ♡

  6. Klinkt leuk! Helaas ben ik niet zo van het lezen, maar het klinkt zeker goed! XX

  7. […] Lees hier meer over het boek. 2. LA Candy Trilogie Lees hier meer over het boek. 3. De duivel draagt Prada Lees hier meer over het boek.  4. Gossip & Gucci Lees hier meer over het boek.  5. Chanel Chic  Lees hier meer over het boek.  var hupso_services_t=new Array("Twitter","Facebook","Google Plus","Pinterest","Email","Print");var hupso_background_t="#EAF4FF";var hupso_border_t="#FFFFFF";var hupso_toolbar_size_t="medium";var hupso_twitter_via = "TNGIT_HQ";var hupso_image_folder_url = "";var hupso_twitter_via="TNGIT_HQ";var hupso_url_t="";var hupso_title_t="Books || Summer reading list"; […]

  8. […] een boek te reviewen die ik die maand gelezen heb. Eerder konden jullie al lezen over het het boek ‘Wacht op mij‘ en de trilogie ‘L.A. Candy‘. Helaas is mij dit in de maand mei niet gelukt. Daarom heb […]

  9. […] jaar las ik voor het eerst een ‘new adult’ boek van J.Lynn. Binnen twee dagen had ik het boek uitgelezen. Ik ben dus heel erg benieuwd naar dit boek, dat gaat […]

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers