READING

Outfit || Before and after the rain + winners give...

Outfit || Before and after the rain + winners give-away

|| Denim jacket, vest, skirt and necklace from H&M || Shirt and bag from Modemusthaves.com || Falke Striggings overknees from Soshin.nl || Boots from Le Ballon || 
Voor en na de regen afgelopen zondag. Dat is wanneer deze foto’s zijn gemaakt. Geen sunny Sunday, wat was het hondenweer. Gelukkig heb ik een gaatje kunnen vinden tussen alle regenbuien door om nog snel wat outfit foto’s te maken, want deze outfit wilde ik jullie graag laten zien. Het is namelijk totaal iets anders dan wat jullie normaal van mij gewend zijn. Ten eerste draag ik een rokje (dat zie je al niet vaak) en ten tweede heb voor het eerst overknee sokken aan van Soshin. Om eerlijk te zijn voelde ik mij in het begin een beetje een school meisje, maar nu vind ik het eigenlijk best wel leuk staan. Het shirt en het denim jasje maken de outfit wat mij betreft helemaal af. Wat vinden jullie van de outfit? Hebben jullie wel eens overknee sokken gedragen en/of zouden jullie het dragen?

Give-away winnaars

En dan de winnaars van de ‘Wacht op mij’ give-away! Ik mocht twee boeken weggeven aan mijn lieve volgers en die twee volgers zijn geworden: Judith Huls en Rachel Kromdijk. Van harte gefeliciteerd, jullie ontvangen zo snel mogelijk een e-mail van mij. Heb je niet gewonnen? Niet getreurd er staat alweer een nieuwe give-away gepland dus houdt de blog en mijn Facebookpagina goed in de gaten;).


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Wat een mooie outfit. Staat je heel goed!

 2. Staat je erg goed! De top vind ik tof!

 3. Liese

  27 maart

  Heel leuke outfit (:
  Dat shirtje is tof!

  Liefs, Liese

 4. Thea

  27 maart

  Leuke outfit! Ik heb ook wel eens overknee sokken gedragen, draagt wel fijn he?

 5. Ontzettend leuke outfit meis en echt heel erg bedankt voor het boek!
  ben erg benieuwd ernaar!

  liefs, x

 6. Leuke outfit! Staat je erg goed:)

 7. Super leuk shirtje!!

  xxx Linsey from POSE-BLOG.COM

 8. Wat een super leuke outfit !

 9. Hele leuke outfit! Ik heb zelf nog nooit overknee sokken maar zit nu wel te twijfelen om een paar aan te schaffen, ik vind het erg leuk bij jou staan. Joi shirt is ook erg leuk (de tekst). 🙂

 10. leuke outfit! ben gek op spijkerjasjes, gelukkig kan ik ze weer dragen nu!

 11. Naomi

  27 maart

  De outfit staat je echt super goed!

 12. Wauw super leuke outfit!

 13. Staat je goed 😀

  xx

 14. Leuke blog!

  ben net begonnen je te volgen op bloglovin’! zou het leuk vinden als je een kijkje neemt op mijn blog:)

  http://officialnotetoself.blogspot.com

 15. Wat een super leuke outfit 😀

  xoxo
  http://www.its-dash.com

 16. Sara

  29 maart

  Super leuke outfit! 🙂

 17. Echt een hele mooie outfit! x

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers