READING

Event || Pressday Fuse Communication & ANNA S...

Event || Pressday Fuse Communication & ANNA SCOTT

|| De nieuwe collectie van Repeat Cashmere waar Doutzen Kroes het gezicht van is. De items zijn stuk voor stuk prachtig, de perfecte basics met kwaliteit || 

Vorige week liet ik jullie foto’s zien van de persdagen van drie verschillende PR-bureaus, maar afgelopen donderdag bezocht ik nog twee persdagen. Ik ging naar Fuse communication, die onder andere Repeat Cashmere, Zalando, Invito, Steve Madden en Guess watches vertegenwoordigen, en het merk ANNA SCOTT. Wat ik daar te zien kreeg? De nieuwe herfst/winter collecties van de verschillende merken. In deze post vind je mijn favorieten en sfeerimpressies van deze laatste twee persdagen (voor de komende tijd). 

Fuse Communication

Donderdagochtend bezocht ik al eerste Fuse Communication. Een PR-bureau dat, zoals ik jullie net al liet weten, merken als Repeat Cashmere en Zalando, maar ook Steve Madden, Invito, Dolcis, Manfield, Guess Watches, Ray-Ban, Ti Sento en nog veel meer grote merken vertegenwoordigen. Na een fijn ontvangst met een lekker sapje ben ik door de showroom gaan lopen en kwam ik heel veel nieuwe musthaves tegen. Hieronder mijn favorieten;). 

 || Ik werd best een beetje verliefd op deze laarzen met sleehakken van Zalando || 

 || Een wand vol prachtige zonnebrillen || 

 || Mijn favorieten? Deze Ray-Ban zonnebrillen || 

 || Hoe gaaf is het Guess horloge met het panter printje? || 

|| De nieuwe Steve Madden schoenencollectie || 

ANNA SCOTT

Na mijn bezoek aan Fuse communication ging ik richting het World Fashion Centre in Amsterdam om daar op bezoek te gaan bij het merk ANNA SCOTT. Voor degene die dit merk nog niet kennen? ANNA SCOTT is van origine een Engels merk, maar de thuisbasis waar ook de collecties worden ontworpen bevindt zich in Nederland. Afgelopen donderdag ging ik daar dus langs om de allernieuwste herfst/winter collectie te bekijken. De nieuwe collectie is geïnspireerd op onder andere militaire kledingstukken en kenmerken, maar ook prints en kenmerken van indianen zie je terug in de collectie. Dit alles wordt gecombineerd met klassieke stoffen en vrouwelijke items. Denk aan stoere bomberjacks (waarvan er een hoop in deze collectie terug te vinden zijn) met doorzichtige blouse-achtige mouwen of gevoerd met (nep) bont. Daarnaast ook leren rokken, jurken en jassen en aztec prints vind je terug in de nieuwe collectie. Bekijk hieronder een aantal sfeerimpressies van ANNA SCOTT persdag. 


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Wauw dat ziet er allemaal fantastisch uit! Die horloge met luipaardprint is inderdaad heel cool 🙂

  X Sara

 2. Svenja

  22 april

  Prachtige foto’s en items! Zo te zien heb je het erg leuk gehad! Liefs Svenja.

 3. nice pics!! ; ]

  i invite to me too

  http://www.live-style20.blogspot.com

 4. Myrthe

  22 april

  Oehh ja, die laarsjes! Lucky girl dat je daar bij mocht zijn!

 5. Aah, die zonnebrillen zien er zo gaaf uit!

 6. Wow die zonnenbrillen zijn echt fantastisch zeg! Die wil ook wel hebben =)

 7. Die horloges en schoenen <3

 8. Wauw, wat ziet ’t bij ANNA SCOTT er geweldig uit 🙂 Je hebt weer een hoop mooie foto’s gemaakt! xo

 9. Miilou

  23 april

  Mooie foto’s!!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers