Instadiary || Week 17

|| Goodmorning from my favorite place in my room || One of my outfits last week || Regram from Tashoakly || Brighten up ma day || Afternoon with Canon: photography workshop || Love to wake up with this photos from Amsterdam last week || Delicious burger for dinner || Selfie for the King on Kingsday || The outfit I wore on Kingsday || 

Wat is leuker dan een fijne week af te sluiten met een leuk feestje? Dat heb ik dan ook afgelopen week gedaan. Om te beginnen begon deze week gelukkig het zonnetje weer te schijnen, dat maakt de week sowieso al fijner. Naast dit feit stonden er ook een aantal leuke dingen op de planning. Zo had ik onder andere een fotografie workshop van Canon in Amsterdam (meer hierover op mijn blog) en ging ik heerlijk eten met een vriendinnetje op het terras. De week sloot ik net als velen andere Nederlands af met de eerste Koningsnacht met vriendinnen en Koningsdag met vrienden. Op naar weer zo’n fijn weekje!;)


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Leuk overzicht! Zo’n Canon workshop lijkt me erg tof 🙂

 2. so nice pics!!
  xoxo

  new post

  http://www.live-style20.blogspot.com

 3. die canon workshop lijkt me onwijs leuk en leerzaam!

 4. Leuke diary!

 5. Leuke diary en blog heb je! Ik ga je volgen!

 6. Gea W

  28 april

  Leuke diary!

 7. heel leuk om te zien en te lezen ! liefs x

 8. Leuke foto’s heb je gemaakt. Dat eten ziet er ook heerlijk uit. liefs x

 9. Erg leuke foto’s!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers