READING

New Reading || L.A. Candy trilogie – Lauren ...

New Reading || L.A. Candy trilogie – Lauren Conrad

Lauren Conrad kennen we (bijna) allemaal wel van de reality series Laguna Beach en The Hills. Beide behoorden een paar jaar geleden tot de series die ik elke week weer keek. Maar Lauren Conrad is niet alleen meer een reality ster, ze is een stijlicoon en modeontwerpster, maar heeft ook al een aantal boeken op haar naam staan. Dan heb ik het niet over haar Style en Beauty boeken (die ik natuurlijk ook in mijn bezit heb), maar over de romans die zij schreef voor young adults. Het eerste boek, L.A. Candy, werd in 2009 uitgebracht waarna in 2010 de volgende twee delen verschenen: Sweet Little Lies en Sugar & Spice. Een trilogie dus!
Geen nieuwe boeken dus, maar ik wilde jullie deze trilogie niet onthouden. Vorig jaar mei heb ik deze boeken voor mijn verjaardag gekregen. De zomer die daar op volgde heb ik weg gedroomd bij deze drie boeken. Het is geen hoogstaand literatuur, maar wel heerlijk om weg te lezen. ‘L.A. Candy’ gaat over het 19-jarige meisje Jane die samen met haar beste vriendin Scarlett verhuist naar Los Angeles. De twee gaan daar studeren, maar worden op een avond in een club door een tv-producent gevraagd voor een reality-show waar ook nog twee andere meiden aan meedoen. De show wordt een hit en de twee vriendinnen worden beroemd en iedereen is geïnteresseerd in hun. Maar niets is wat het lijkt in Los Angeles en de nodige problemen doen zich de ronden. Deze problemen gaan in het tweede deel ‘Sweet Little Lies’ voor Jane van erg tot erger. De ster heeft een relatie met een beroemde knappe Jesse, maar dan duiken er foto’s op van Jane met de beste vriend van Jesse. Jane vlucht samen met co-ster Madison naar Mexico, maar Madison heeft eigenlijk niet het beste met Jane voor. In het derde deel ‘Sugar & Spice’ zal deze relatie ook niet beter worden. Jane weigert scenes met Madison die ook zelf zo haar geheimen heeft die naar buiten dreigen te komen.
Zoals je kunt lezen gaat L.A. Candy over een onderwerp waarover Lauren Conrad uitgebreid kan meepraten. Als je net als ik de serie The Hills wel vier keer hebt gezien herken je veel personen en drama’s uit het boek. Natuurlijk heten ze niet hetzelfde en de drama’s zijn ook niet hetzelfde als in de serie, maar je kan wel zien waar ze op gebaseerd en geïnspireerd zijn. Naast L.A. Candy heeft Lauren ook nog een tweede trilogie geschreven ‘The Fame Game’. Dit is een spin-off dat gaat over Madison Parker, het gemene meisje uit L.A. Candy. Nog niet gelezen, maar staat op mijn lijstje;).
Auteur: Lauren Conrad
Aantal bladzijdes: 267, 352 en 230
Taal: Nederlands
Beoordeling: 
 

 


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Ontzettend leuk! Ik zou deze boeken ook wel heel graag willen hebben. Lauren Conrad is echt een voorbeeld wat betreft kledingstijl, ze ziet er altijd zo goed uit! Ik ben benieuwd hoe haar schrijfstijl is. Haar beautyboek staat ook nog hoog op mijn lijstje 🙂

 2. Ik vind Lauren echt superleuk! Ik heb haar beauty en stijlboeken, maar deze heb ik nog niet gelezen. Ik ben wel erg benieuwd!

  X Sara

 3. Ik wil deze boeken ook nog lezen!

 4. Suze

  2 april

  Ik heb alleen beauty van Lauren Conrad, ik ben heel benieuwd naar deze boeken!

 5. Ik ben zo benieuwd naar de boeken van Lauren! Deze klinken in ieder geval leuk!

 6. zien er goed uit ik wil deze ook wel gaan kopen in de toekomst
  liefs, x

 7. Ja deze wil ik zeker nog een keer gaan lezen. Maar moet eerst de tijd vinden haha

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com
  http://www.facebook.nl/fabulousstylews

 8. Ik heb ze ook gelezen op vakantie…heerlijke boeken!

  xoxo
  Joyce
  livstyle.nl

 9. Het lijken me leuke boeken!

  Helaas heb ik geen tijd om te lezen :p

  http://www.style-chameleon.com

 10. hmmm. interesting… never read the book by LC, maybe I browse a bit! thanks for sharing…
  http://sepatuholig.blogspot.com/

 11. […] ik geef toe, ik hou echt van alles wat met Lauren Conrad te maken heeft. Ik ben fan van haar boeken, haar Beverly Hills Penthouse en haar nieuwe kapsel. Vanaf afgelopen weekend is daar nog iets […]

 12. […] met handige modetips. Voor ieder wat wils! Onze favoriet is toch nog steeds het boek Style van Lauren Conrad waarin heel, heel veel tips worden gegeven. We love it! Maar er zijn natuurlijk meer leuke […]

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers