On my wishlist || Trenchcoat

|| Trenchcoats alle vier via OTTO || 

Dit voorjaar ga ik voor een trenchcoat, tenminste dat is de bedoeling. Een trenchcoat staat hoog en ook al wel enige tijd op mijn wishlist voor de lente. Het vinden van een trenchcoat is een eitje zal je misschien wel denken, want elk merk of winkel heeft wel een trenchcoat in de collectie. Toch vind ik het lastiger dan ik van te voren dacht. Misschien ben ik ook wel te kieskeurig. Ze zijn of te lang (wat al snel het geval is, want ik ben niet bepaald groot), maar soms ook te kort, te veel poespas en details, niet de goede kleur, geen mooi knopen, geen mooie riem en zo kan ik nog wel even doorgaan. 
Na een lange zoektocht kwam ik uiteindelijk terecht bij perfecte trenchcoat van het merk Vila via OTTO. Maar inderdaad je leest het goed, hád. Ik heb namelijk te lang gewacht, ik zat stiekem toch nog te twijfelen, en nu is die weg. Niet alleen in mijn maat, maar de hele jas is gewoon weg. Dus nu begin ik mijn zoektocht opnieuw en ik begin maar meteen met zoeken bij Otto.nl waar ik deze vier mooie trenchcoats tegenkwam. Wat je misschien wel verwacht, ik vind ze allemaal leuk maar of de perfecte ertussen zit daar twijfel ik nog over. HELP!!! Wat vinden jullie? Hebben jullie een favoriet? 


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Ik heb ook zo een trenchcoat, ben er echt dol op <3

 2. Trenchcoats vind ik zo mooi, maar ikzelf sta er totaal niet mee…

 3. I do like th efirst one!

  Have a wonderful day 🙂

 4. Dana

  8 april

  Trenchcoats zijn zo mooi, maar voor mij zijn ze aardig lang waardoor ik korter lijk 🙁

 5. Mooie jassen zijn dat! Nr 1 is mijn favoriet

 6. hele mooie jassen zeg liefs, x

 7. absoluut n. 4 😀

 8. Heel leuk! Ik vind nummer 1 heel gaaf 😀

  xoxo
  http://www.its-dash.com

 9. Nummer vier is heel tof!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers