READING

Fitness Friday || inspiring Instagram accounts

Fitness Friday || inspiring Instagram accounts

|| Bron: Instagram.com || 
Lekker hoor al die taartjes en lekkernijen tijdens mijn verjaardag gisteren, maar het is niet bepaald gezond. Natuurlijk mag dat op je verjaardag, maar met de zomer in aantocht willen we er wel goed uit blijven zien in onze bikini’s. Daar is gezond eten en sporten voor nodig en dat zijn nu net de twee dingen waar bij mij vaak de motivatie ontbreekt. Gelukkig heb je daar tegenwoordig ook Instagram voor. Nu healthy een soort van trend is geworden, springen de Instagram accounts op het gebied van gezonde voeding, sporten/fitness en prachtig getrainde lichamen als paddenstoelen uit de grond. Heb jij net als mij wat motivatie en inspiratie nodig om gezonder te eten en/of de fiets te pakken naar de sportschool? Geloof mij, dan moet je (onder andere) deze Instagram accounts gaan volgen. Door hen wordt ik elk uur van de dag geconfronteerd maar vooral gemotiveerd. 
Bekijk hieronder mijn favoriete Instagram accounts op het gebied van fitness & health.

@Pamela_rf

Mooie inspiraties op niet alleen het gebied van fitness, healthy en food, maar ook showt de 17-jarige Pamela regelmatig haar ‘normale’ outfits. Toch wordt ik vooral gemotiveerd en geïnspireerd om naar de sportschool te gaan door haar geweldig lichaam. 

@FITGIRLCODE

Fitgirlcode is een community en website/blog voor fit girls. Het is pas een paar weken geleden dat ik de website van de twee Nederlandse meiden via Instagram ontdekte. Op het Instagram account van Fitgirlcode vind je naast de gespierde, maar vooral gezonde lichamen van de twee meiden ook leuke quotes, food foto’s, oefeningen en sportkleding/outfit inspiraties. Zeker de moeite waard om ook de website te volgen;).

@Soniatlevfitness

Het kan natuurlijk niet anders dan dat Sonia van het Instagram account Soniatlevfitness een model is. Waarom haar Instagram account een van mijn favorieten is? Naast de prachtige foto’s en haar getrainde lichaam plaatst ze ook heel veel video’s waarin ze oefeningen laat zien die zij doet. Zo kan je inspiraties op doen voor nieuwe oefeningen voor in de sportschool of thuis.

@Shonda1020

Net als Sonia plaatst ook Shonda heel veel video’s van haar oefeningen, alleen zijn die van Shonda stiekem nog beter. In de video’s van Shonda laat ze namelijk hele work outs zien. Zo staat er in de video’s van de 37-jarige moeder van twee kinderen ook hoe vaak ze een bepaalde oefening heeft gedaan. Daarnaast staat in een video ook altijd één speciale spiergroep centraal. Ook plaats ze leuke quotes.

@Vanezia_blum

Het laatste Instagram account dat bij mij favoriet is als het gaat om food en fitness is die van de Duitse Vanezia. Ook hier zijn het vooral foto’s van tijdens het sporten en de before en afters die mij inspireren. In minder dan 2 jaar tijd heeft haar lichaam een hele transformatie ondergaan en dat laat ze natuurlijk maar al te graag zien.


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Fijne inspiratie-accounts!

 2. thanks for sharing these 🙂 fitness accounts are my favorite on instagram,totally gonna check these out 🙂

 3. Dankjewel voor het delen, goeie inspiratie!

 4. Leuke inspiratie! Ik volg ook dat soort meiden op Instagram hihi.

  xoxo
  http://www.its-dash.com

 5. Fijne inspiratie!
  xx

 6. Wat een fijne inspiratie! Ik ga er zeker een paar volgen 🙂 xo

 7. Ik volg ook veel fitness accounts, onder andere die van Vanezia, maar de rest in dit lijstje kende ik nog niet! Dus die ga ik zeker vandaag even opzoeken op instagram 🙂

 8. Bedankt voor het delen! Handige accounts!

 9. leuke accounts! 🙂

 10. Wat handig! Ik volgde al een paar van zulke accounts, maar deze kende ik allemaal nog niet. Ik ga gelijk even een kijkje nemen op de accounts. 🙂

 11. Motiverende foto’s! Al hou ik niet echt van die foto’s waarop je de lichamen van die personen ziet, maar vooral om het gezonde lekkere eten wat ze fotograferen 😉

 12. Wat een goede inspiratie! Ik moet ook echt weer wat gaan doen:P

 13. Leuke tips! Ik volgde al wat accounts maar ga er hier ook zeker een paar van toevoegen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers