Instadiary || Week 18

|| I feel the whole zoo || At the launch of Billierose X Donchoo || Pretty Swarovski Bracelet || One of the photos I made during the Canon photography workshop || Banana and strawberrie smoothie || Flower shopping || My phone is a Chanel perfume || Love ripped jeans || 

Een nieuwe week betekent weer een nieuwe photodiary. Afgelopen week was een rustig weekje. Er stonden geen evenementen op de planning dus ik heb rustig aan kunnen doen en veel e-mails kunnen bijwerken (niet mijn favoriete bezigheid). Deze week staan er daarentegen wel weer twee evenementen op de planning. Morgenmiddag ben ik aanwezig bij U-PR en woensdagmiddag ga ik de nieuwe collectie van Sarenza bekijken. Ik ben heel benieuwd. Zie ik jullie daar ook? Om nog even terug te komen op afgelopen week. Dit is mijn week in foto’s op Instagram;). Enjoy!!


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. mooie shots!! x

 2. prachtig die foto rechtsboven

 3. hele leuke foto’s! ik las zelf de womanshealth ook altijd, maar heb laatste de healthy you mee genomen ook erg leuk 🙂

 4. Prachtige foto’s <3

 5. Wat leuk dat hoesje voor je telefoon! Die wil ook ook, te leuk!

  xoxo
  http://www.its-dash.com

 6. Echt super mooi insta-dairy pics! 🙂
  xx

 7. haha, die quote is leuk!
  En ja, ripped jeans zijn echt zo ontzettend awesome <3
  xx
  fashionosaur.blogspot.com

 8. Wat een super leuke fotos en die quote is ook erg leuk!

 9. Dat Chanel tasje voor je telefoon is echt cool!

  X Sara

 10. Leuk! rechtsonder is cool!!

  X Chris

  addictedtofashion.nl

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers