My 22th Birthday Wishlist

|| The Fame Game trilogie by Lauren Conrad || Exercise mat || Leopard slip-ons from Le Ballon || Bag from Zara || 50 mm lens from Canon || Wallet from Michael Kors || Bikini from Hunkemöller || 

Nog maar vijf nachtjes slapen en dan ben ik weer een jaartje ouder. Dit jaar op Hemelvaartsdag mag ik 22 kaarsjes uitblazen. Net als de voorgaande jaren probeerde ik ook dit jaar van te voren een lijstje bij te houden met dingen die ik graag zou willen hebben. Helaas is dit niet helemaal gelukt en ben ik ook dit jaar van het laatste moment wat betreft het doorgeven van cadeautjes aan familie en vrienden. Een ding dat al een tijd om mijn wishlist stond was een nieuwe lens voor de spiegelreflexcamera. Een zwarte (kleine) tas voor de late avonduurtjes is ook welkom omdat ik in een paar maanden twee favoriete heb versleten. Wat er nog meer op mijn wishlist staat? Je ziet het hierboven. Kijk er maar goed naar lieve familie en vrienden;).


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

  1. Mooie wishlist <3 Vooral de bikini zou ik ook graag willen hebben 🙂

  2. Leuke wishlist! De tas van de Zara is mooi, ik ben ook opzoek naar een kleine zwarte tas:)

  3. Wat een leuke wishlist! Liefde voor die MK portemonnee! Xx

  4. Hebben jullie een Decathlon in de buurt?!! Daat heb je voor tien keer niks een yoga matje 😉
    Fijne verjaardag alvast! Leuke wishlist ook, kan begrijpen dat de lens hoog op het lijst staat.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers