READING

New in || Chanel perfume phonecover

New in || Chanel perfume phonecover

Misschien heb je dit telefoonhoesje al voorbij zien komen op Facebook, Instagram, Twitter of in mijn Instadiary van gisteren? Toch wil ik er nog een hele post aan wijden, omdat ik zeker weet dat veel mensen zich afvragen waar dit hoesje vandaan komt. Een tijd geleden zag ik dit hoesje voor het eerst voorbij komen op Instagram. Mijn eerste gedachte was: “die moet ik hebben!” Echter heeft het een tijd geduurd voordat ik het hoesje aanschafte. Ik mocht namelijk een paar weken geleden een nieuwe telefoon uitzoeken, dus ik wist niet welk hoesje ik precies moest bestellen. Nu is de telefoon er en het hoesje ook!

Ik heb dit Chanel parfum hoesje besteld via de website Etsy. Dit is een vrij nieuwe website die te vergelijken is met Marktplaats en Ebay. Als je zoekt op Chanel phonecover dan vind je genoeg mogelijkheden en gelukkig ook nog betaalbaar;). Ik kreeg mijn hoesje afgelopen week binnen en ben er heel blij mee. Ondanks dat het hoesje mijn telefoon nog groter maakt heeft het toch een heel groot voordeel. Er zit namelijk een soort schouderband aan waardoor je jouw telefoon makkelijk bij je kan dragen. Zo heb je dus altijd jou telefoon bij je!

P.S. Hij is verkrijgbaar voor zowel Iphone als Samsung Galaxy telefoons.


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Super gaaf en origineel hoesje!

 2. Wat origineel!

 3. Oh, wat geniaal! Erg leuk! X

 4. Ohh hij is echt onwijs leuk! liefs x

 5. hihi hij is echt heel erg leuk zeg liefs, x

 6. Heel schattig!

 7. Jaaaa leuk!!! Ik heb ‘m voor de iPhone 🙂

  xxx Linsey from POSE-BLOG.COM

 8. Hij is echt superleuk! 😉

  Leuk om je vandaag ook weer eventjes kort gesproken te hebben!

  http://www.style-chameleon.com

 9. Heel erg leuk!

  xx Riélle

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers