READING

Outfit || striped along the canals

Outfit || striped along the canals

|| Blazer from H&M || Blouse from Mango || Jeans from Zara || Shoes from Nike via Otto.nl || Sunglasses from Ray-Ban || Bracelet from Josh || Watch from Michael Kors || 
 
Gisteren hebben jullie in mijn Instadiary al kunnen lezen dat ik vorige week dinsdag in Amsterdam was voor de persdag van Unlimited PR. Na het evenement besloot ik samen met Rowan en Joyce nog even wat outfit foto’s te maken langs de grachten van Amsterdam. Na een sombere ochtend en middag liet de zon zich eindelijk weer zien. Dat moment konden we natuurlijk niet laten schieten. Wat ik die dag droeg? Onder andere mijn sneakers van Nike die ik eind februari bij OTTO bestelde. Ze zijn nog steeds mijn favoriet. Ze zitten zo ontzettend lekker en je kan ze overal mee combineren. Daarnaast droeg ik twee kledingstukken die jullie nog niet eerder op de blog hebben gezien, namelijk de rode blouse van Mango en de gestreepte blazer van H&M. Wat mij betreft de perfecte outfit voor een evenement. Casual maar toch chic!
Photos by Rowan from Redreidinghood

Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Hele mooie outfit! Vind vooral die rode top erg leuk!

 2. leuke outfit meid je ziet er super uit! vooral de streepjes en het rood staat mooi bij elkaar x

 3. Wat een gaaf jasje!

 4. Superleuke outfit! 🙂 x

 5. wauw mooi jasje!

 6. mooi de blazer en de blouse!

 7. Looking very classy 😀
  Loving your stripes girl!

  Stop by my blog whenever you have time for a chat 😀

  xxx
  ANATOMICALS REVIEW!
  Visit The Fashion Milkshake Blog
  JOIN MY BLOGGER NETWORK

 8. Mooi die blazer met die top!

  http://www.styledbyromy.nl

 9. superleuke outfit! 😀
  xx
  The Stylish Confessions

 10. Prachtige outfit! Ik ben vooral verliefd op je mooie blazer!

 11. Oh wauwie, wat een prachtige foto’s en outfit! Ik vind je blazer heel mooi 🙂 xo

 12. Wat een prachtige outfit! Die schoenen.. echt heel cool!

  xoxo
  http://www.its-dash.com

 13. Wauw wat een mooie outfit! Wat zie je er goed uit! Dat jasje heb ik al vaak vastgehad, maar nu ik hel bij jou zie ben ik verkocht! Ikvind he Nike Air Max’en ook prachtig!

  X Sara

 14. Hele leuke look & fijne Nike’s!

  xx RIëlle

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers