Outfit || The baby blue blazer

|| Blazer and jeans from Zara || Blouse from Primark || Sneakers from Converse || Phone Cover from Etsy || 

Soms koop je een kledingstuk die je eigenlijk niet nodig hebt, maar gewoon heel leuk vind. Later blijkt dat het een van de beste aankopen is die je gedaan hebt. Dit overkwam mij met deze blazer. Ik heb al zoveel blazers in de kast hangen, maar deze moest ik gewoon hebben vanwege die prachtige blauwe kleur. Nu is het mijn favoriete item in de kast en heb ik hem in een korte periode meer gedragen dan misschien wel een blazer die ik al jaren heb. De kleur is perfect, de pasvorm is perfect en heb ik al gezegd dat de kleur perfect is;). Afgelopen zondag was dus een van die dagen dat ik de blazer weer droog. Tijd om ‘hem’ dit keer op de foto te zetten zodat ik deze aankoop eindelijk aan jullie kon laten zien. Bij deze… gecombineerd met een ripped jeans, casual de All Stars eronder en mijn nieuwe phone cover.


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Prachtige outfit! Je ziet er echt stralend uit!

  X Sara

 2. Heerlijke zomerse outfit. Blauw staat je trouwens heel erg mooI!

 3. Hele mooie zomerse outfit!

 4. Heel leuk! Ik vind je blazer echt lief, haha. En dat hoesje dan, waaaaauw! X

 5. Leuke foto’s!

 6. Leuke outfit, ik vind vooral je jeans heel tof!

 7. Wat een super leuke blazer zeg!! Ik moet eens bij Zara gaan kijken want ik zoek nog zo een kleur blazer.

 8. Wat een mooi kleurtje!

 9. wauw mooie kleur ziet er goed uit liefs x

 10. Superleuk kleurtje! XO

 11. super mooie blazer!

 12. Wat een prachtige outfit, je blazer is zoo mooi 🙂

 13. Heel mooie kleur van de blazer! En die phone cover is geweldig!

  xx Sonja
  http://www.redsonjafashion.com

 14. Mooi jasje! Die kleur staat je goed!
  ik volg je nu op bloglovin (:

  xoxo

 15. echt een prachtige blazer<3 staat je goed. en ik ben fan van je mobiele hoesje!

 16. Waah, wat een prachtig blazertje! Ik vind je outfit geweldig 🙂 xo

 17. […] 8. The baby blue blazer […]

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers