Summer || Perfect beach look

|| Jumpsuit from One Piece || Slip ons from Modemusthaves || 

We hebben een aantal zomerse dagen achter de rug en dat betekent dat de korte broeken, rokjes, jurkjes en zomerse sandalen en slippers weer uit de kast gehaald zijn (in ieder geval wel bij mij). Ik ben helaas nog niet naar het strand geweest, maar daar krijg ik altijd meteen zin in als de zon doorbreekt en de temperaturen stijgen. In de achtertuin bakken is ook niet alles;). Gelukkig weet ik al precies wat ik aan doe als ik wel naar het strand ga. Namelijk deze beach Onesie van One Piece in combinatie met mijn favoriete slip ons van Modemusthaves en natuurlijk een bikini eronder. Ik ben helemaal klaar voor die stranddag! LA-ter;)


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Wat leuk zeg zo’n zomerse onesie!

  http://www.style-chameleon.com

  Will you please like THIS picture for me? Thanks!

 2. Ik vind de slip ons echt super mooi ! X Denise

 3. Wauw super mooi!

 4. Wat een leuke items!!!

 5. Wat een leuk setje zo! Zeker een hele mooie look voor naar het strand. Ik vind de slip-ons vooral erg leuk 🙂

 6. Ik kan het geloof ik niet vaak genoeg tegen je zeggen maar ik vind je slipons echt te gek! XO

 7. Jet

  21 mei

  Mooi gefotografeerd! Die slip-ons vind ik ontzettend leuk lekker vrolijk kleurtje!

  Liefs, Jet

 8. Mooie onesie!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers