READING

Learning French on Instagram with Frenchwords

Learning French on Instagram with Frenchwords

 

“EVERYTHING SOUNDS BETTER IN FRENCH”

Een maand geleden zag ik op de blog The Daily Fashion Drug een artikel voorbij komen over dit Instagram account. Het Instagram account Frenchwords leert je, zoals de naam al zegt, elke dag weer een nieuw Franse woord of uitdrukking. Een droom van mij is om ooit nog eens een andere taal dan Nederlands en Engels vloeiend te kunnen spreken. Frans staat boven aan mijn lijstje omdat ik dat de mooiste taal vind die er is. Het is elegant, sexy en alles klinkt gewoon een stuk mooier in het Frans. Ik kon Frans, niet vloeiend, maar ik kon het ooit wel goed verstaan, schrijven en lezen. Vier jaar lang heb ik Frans gehad op de middelbare school en ik heb er zelfs examen voor gedaan. Helaas is hiervan niet veel meer over dan de begroetingen, een aantal woorden die bijna hetzelfde zijn in het Nederlands, tellen tot 20 en het belangrijke zinnetje “Je voudrais…”, wat betekent: “Ik zou (graag willen)…”. Op het moment zit het er helaas niet in om een cursus Frans te volgen, maar met dankzij Instagram account kan ik wel weer wat kennis ophalen;).Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. I know this instagram account, it’s amazing!!
  http://www.bonjourchiara.com
  Bonjourchiara Facebook Page

 2. Hoe leuk! Ik vind Frans ook echt een prachtige taal!

 3. Grappig ik wist niet dat dit er was. Frans is wel een mooie taal.

 4. oh what a great idea! thanks for sharing.
  happy thursday.
  kiss
  Maren Anita

  FASHION-MEETS-ART by Maren Anita

 5. Wat grappig, ik kende dit nog helemaal niet. Leuk! 🙂

 6. Haha geweldig dit!

 7. Leuke tip :-)) Ik heb een tijdje een app Duolingo gebruikt om Frans weer te leren. Het is ook heel erg leuk.

 8. super handig! bedankt met het delen er van x http://www.sistersandsisters.com

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers