Music || Summer playlist

Let’s play some music!! Afgelopen zaterdag is officieel de zomer begonnen, met uitstek mijn favoriete seizoen van het jaar. Naast het zonnige weer en de zomerse kleding tevoorschijn halen kom ik ook altijd door muziek in de zomer stemming. Daarom vandaag voor het eerste een echte muziek post. Ik wilde het al eens eerder doen maar het is er nooit van gekomen. Deze keer pak ik het dus goed aan en heb ik een playlist met mijn 25 van mijn favoriete zomerse nummers samengesteld op Spotify. Wat voor nummers er allemaal in voorkomen? Vooral veel up tempo nummers van zowel dit jaar als vorig jaar en hele boel jaren geleden. Een fijne mix dus. En ik kan je vertellen dat ik deze nummers vaak luister op het strand en aan het zwembad hier in Turkije. Benieuwd naar de nummers? Bekijk de playlist hieronder. Welke nummers brengen jou in zomerse sferen? 


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

  1. Wat een heerlijke playlist <3

  2. Heerlijke playlist 🙂

  3. Wat een heerlijke nummers, nu kan ik er weer een paar aan de mijne voegen

  4. de opening van het nummer summer vind ik nog steeds zo gaaf!

  5. Ah leuke nummers!

  6. Heerlijke nummers!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers