New in || Birthday presents

|| Canon 50mm lens and suncap ||
Een week geleden was ik jarig en dat vierde ik dan ook op de dag zelf met vrienden en familie. Bij verjaardagen horen natuurlijk cadeautjes en ook ik ben goed verwend dit jaar. Twee weken geleden liet ik jullie mijn birthday wishlist al zien. Wat ik uiteindelijk allemaal gekregen? Naast een abonnement op het tijdschrift Women’s Health (wat lastig is om op de foto te zetten;p), geld en bonnen van Zara en Douglas heb ik ook een nieuwe lens (50mm) voor mijn spiegelreflexcamera gekregen (stond op mijn wishlist: check!), een nieuw steentje voor mijn MelanO ring, Carerra zonnebril, schattige armbandjes en het boek The Fame Game van Lauren Conrad (Check!). Er staan dus nog een aantal dingen op mijn wishlist maar gelukkig hebben we daar dus het geld en de bonnen voor. Dat wordt nog even lekker voor mezelf shoppen;)
Bekijk hieronder een aantal van mijn cadeaus.
|| MelanO blue stone ||
 || Carrera sunglasses || 
 
|| Cute little bracelets || 
|| Book the fame game from Lauren Conrad || 

Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Waauw wat een prachtige cadeautjes heb je ontvangen, geweldig! Geniet ervan <3

 2. Oeeh de 50 mm lens is zo fijn! Hele leuke spulletjes! Veel plezier ermee!

 3. Wat een super mooie cadeaus heb je gekregen, dat boek wil ik ook nog een keer lezen en heel veel plezier met de 50 mm lens.

 4. Oh wauw, wat een prachtige cadeaus. Ik ben zooo jaloers op je lens!

 5. Leuke cadeau’s vooral de lenzen en de armbandjes zijn super tof!

  http://www.baker-of-luxury.blogspot.com

 6. Wat een mooie cadeaus heb je gekregen. Ah de lens ga je enorm veel plezier van hebben!

 7. Wat een prachtige cadeaus!

 8. Mooie cadeaus! Ik heb die lens ook voor mijn Canon!

 9. wat een prachtige cadeaus zeg vooral de lens is prachtig! liefs x

 10. Prachtige cadeaus meid! Geniet ervan!

 11. Wauw jij bent goed verwend zeg! Die ring is echt heel mooi <3

 12. Wat een leuke kadoooo’s! En vooral je lens, daar ga je hele mooie foto’s mee maken! 😉

  xxx Linsey from POSE-BLOG.COM

 13. De armbandjes zijn erg leuk! Heel bijzonder 🙂

 14. Wat een prachtige cadeaus heb je ontvangen, wauw! Ik ben erg jaloers op je lens (wil ik ook!!). De zonnebril is ook onwijs gaaf. Liefs <3

 15. Fijn die nieuwe lens!

  En die armbandjes zijn heel leuk! 😉

  http://www.style-chameleon.com

 16. Wat een mooie cadeaus!

 17. Wat een prachtige cadeaus! Met je nieuwe lens ga je vast vele mooie foto’s maken, en wat zijn de armbandjes fotogeniek en lief. Naar het boek ben ik ook benieuwd geworden, word tijd dat ik nummer een eens aan ga schaffen 🙂

 18. Oh die lens is geweldig, ik heb ‘m zelf ook!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers