New In || Pull & Bear sandals

|| Sandals from Pull & Bear || 

Oke ze zijn niet helemaal ‘New in’, maar omdat ze nog niet op de blog zijn verschenen leek het mij wel zo leuk om deze sandalen om de manier te ‘introduceren’. Voornamelijk ook omdat er op Instagram al meerdere malen gevraagd is waar ik deze sandalen vandaan heb en ook op straat hebben er al een aantal mensen dit aan mij gevraagd omdat ze ook op zoek zijn naar dit soort sandalen. Daarom bij deze, de sandalen heb ik gekocht bij Pull & Bear in Eindhoven, maar ze zijn ook HIER te bestellen. Zelf was ik ook al langere tijd op zoek naar een sandaal zoals deze, maar na lang zoeken had ik de hoop een beetje opgeven. Uiteindelijk liep ik er tegenaan toen ik samen met een vriendin de Pull & Bear in ging, waar ik eigenlijk niets ging kopen. Zo zie je maar weer;). 

Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Sara

  10 juni

  Oeh, wat een toffe sandaaltjes!

 2. Die zijn echt superleuk!

 3. Aah deze zijn echt heel erg leuk !! X Denise

 4. wat een leuke sandaaltjes!

 5. Ze zijn echt heel mooi! 🙂

 6. Super leuke sandaaltjes 🙂

 7. Wat zijn ze tof! Heel erg leuk, mooi kleurtje ook 🙂

 8. Ik vind ze echt heel erg leuk!!

 9. Ze zijn super mooi!

 10. Die zijn echt heel mooi <3

  xoxo
  http://www.its-dash.com

 11. Wauw, wat zijn ze leuk! X

 12. Leuke sandaaltjes!

 13. Erg leuke sandalen!

  xx RIëlle

 14. Suuper nice, love the shop! x

 15. Je sandaaltjes zijn echt onwijs leuk <3

 16. Wat een leukertjes!

 17. Jaa die zijn leuk !! x

 18. Super cute! Leuk dat je ze alsnog met ons deelt 🙂

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

 19. Superleuke sandalen zeg!

  X

  Joy. | justlikesushi.com

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers