READING

On my way to Turkey || Bodrum

On my way to Turkey || Bodrum

Jaaaa, het is tijd voor een vakantie! Vanmiddag stap ik samen met Jeroen in het vliegtuig naar Turkije. Daar zullen wij de komende week heerlijk in een All Inclusive hotel in Bodrum vertoeven. Gewoon een weekje helemaal niets anders dan in de zon liggen aan het zwembad en op het strand, genieten en misschien een beetje shoppen. Daar ben ik wel aan toe! Kan ik ook meteen opladen voordat het harde werken en afstuderen gaat beginnen. Het is voor mij de eerste keer dat ik naar Turkije/Bodrum ga, dus als je nog tips hebt dan hoor ik ze graag!
Wil je op de hoogte blijven tijdens mijn vakantie volg mij dan via Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast komen er aankomende week gewoon posts online, dus er blijft genoeg leesvoer;). 


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. nice photos!! = ] ]

  xoxo

  new post
  http://www.live-style20.blogspot.com

 2. Heel veel plezier tips in bodrum zijn AFDINGEN! in Bodrum zijn ze heel goed in het aansmeren van dingen voor een duurdere prijs en je moet wel goed op je tasje letten. Voor de rest kan je het beste vriendelijk zijn. Veel plezier <3

 3. Geniet ervan!!

 4. Turkey is gorgeous, enjoy it ♥

 5. Heerlijk! Geniet van je vakantie!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers