READING

Travel || What to pack for a one week beach vacay?

Travel || What to pack for a one week beach vacay?

|| Suitcase from Kipling via Bagageonline.nl || 
Als ik ergens een haat-liefde-verhouding mee heb dan is het wel het inpakken van koffers. Natuurlijk komt er liefde bij kijken omdat ik maar al te graag op vakantie ga en alleen al bij het zien van deze koffer van Kipling vrolijk wordt. Maar het hatelijke gedeelte is toch echt dat ik niet de hele inhoud van mijn kledingkast kan meenemen op vakantie en dus van te voren al moet gaan bedenken wat ik aan wil gaan doen. Resultaat: ik heb geen idee wat ik moet inpakken en ik neem daarom altijd veels te veel mee op vakantie. Dit jaar heb ik besloten om het anders aan te pakken. Ik heb namelijk, naar aanleiding van het hoofdstuk Travel uit het boek Style van Lauren Conrad, een lijst opgesteld met kleding en andere benodigdheden voor een strandvakantie van één week. Naast het bedenken van outfits is het nu dus alleen een kwestie van afvinken. Natuurlijk had ik dit al veel eerder kunnen doen, maar het laatste moment werk speelde eerder een grote rol. Een lijst maken ging niet meer.

Heb jij ook altijd last van dit probleem? Ik help jullie graag een handje. Onderaan deze post vinden jullie de lijst die ik heb gemaakt. Sla hem dus gerust op, print hem uit en de volgende keer hoef jij ook alleen maar af te vinken tijdens het inpakken.


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Leuk artikel en handig lijstje 🙂 De koffer is ook ontzettend leuk <3

 2. Handig zo’n lijstje en wat een onwijs mooie tas!

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

 3. Handige lijst! Komt wel redelijk overeen met de spulletjes die ik mee zou nemen!

 4. Handig lijstje, die moet ik ook maken!

 5. Handig! Ik moet straks m’n koffer(s) inpakken voor zes maanden weg… dat wordt nog wat, ik ben namelijk echt überslecht in inpakken ! x

  • Pfff dat is nog erger ja! Ik heb ook eens voor drie maanden moeten inpakken. Toen heb ik bijna de hele inhoud van mijn kast meegenomen;p

 6. Wat een leuke koffer!

  En handig dat lijstje zeg!

  http://www.style-chameleon.com

 7. Oooh leuk! Waar ga je op vakantie? (als ik dat mag vragen :-))
  Die Kipling koffer is inderdaad heel erg leuk! En dit artikel/dat lijstje is echt héél erg handig! Ik sla het lijstje zeker op!

 8. Dat lijstje is super handig! Eigenlijk neemt ik nooit té veel kleding mee op vakantie.
  Ik hoop altijd dat ik met meer kleding terugkom haha, dus dan moet ik wat ruimte
  over hebben in mijn koffertje!

  xoxo
  http://www.its-dash.com

  • Dat wil ik ook altijd, maar neem toch nog te veel mee. Want wat als je nou een keer niets leuk ziet of kan shoppen daar;p

 9. Leuk artikel! Wat heb je een prachtige reiskoffer en zo’n paklijstje is heel handig 🙂

 10. Wat een mooie foto’s heb je gemaakt Laura! Super handig zo’n lijst 🙂 Ik neem eigenlijk altijd teveel kleding mee, haha. xo

 11. Heel handige lijst en een mooie reiskoffer :-).

 12. Irma

  22 juni

  Met een fijne vakantie in ’t vooruitzicht was dit artikel zeer welkom, haha! Dankjewel!

 13. […] Wat moet je inpakken voor een beach vacay? […]

 14. […] dat ik me daardoor een stuk relaxter voel. Vind hier de inpaklijsten die ik gebruik voor een zon- en relaxvakantie en voor een […]

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers