READING

Bodrum || Random vacay photos

Bodrum || Random vacay photos

Ik wil terug!! Het alweer bijna een week geleden dat ik terug kwam uit Bodrum en mijn weekje vakantie erop zat. Het voelt nu al weer een hele tijd geleden. Gelukkig hebben we de foto’s nog zodat we voor het gevoel weer even terug zijn op die mooie plek. Zoals je misschien al voorbij hebt zien komen zaten wij net buiten Bodrum in het hotel Bodrum Holiday Resort & Spa. We hadden een kamer met een prachtig uitzicht op zee, maar ook tijdens het ontbijt, de lunch en het avondeten konden we genieten van de prachtige zee en de bergen. Elke avond dus een prachtige zonsondergang. Natuurlijk zijn we ook een aantal keer naar het plaatsje zelf geweest. Leuke straatjes, restaurantjes, barretje, kroegjes en een prachtige haven met nog mooiere boten. Ga of wil je een keer naar Turkije dan is Bodrum zeker een aanrader. Ik zou ook weer terug willen, alleen de volgende keer dat ik ga dan een weekje met de boot langst de kustlijn. Want daar kan ik uren naar blijven kijken!!


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Prachtige foto’s! Ik vind het heerlijk om vakantiefoto’s te zien.

 2. Mooie foto’s, echt leuk om weer vakantie foto’s te zien bij mensen, ik heb nu ook zin om te gaan, maar nog even 3 weken wachten 🙂

 3. Wat een heerlijke vakantiefoto’s! Ik ben ieder jaar eigenlijk wel in Turkije te vinden, maar dit jaar sla ik een jaartje over helaas!

 4. Wauw, prachtige foto’s <3

 5. Bodrum looks so great 🙂

 6. Wat een prachtige foto’s! Heel mooi!

 7. mooie foto’s meid vooral de eerste twee liefs x

 8. Waaaaaauw, je foto’s zijn zo perfect. En wat een prachtige vakantielocatie <3

 9. Prachtige foto’s, echt een hele mooie plaats!

 10. wat een prachtige foto’s!

 11. HEEEERLIJK!

 12. Prachtige foto’s .. wat is het daar mooi!!

 13. Hele mooie foto’s! Kan niet wachten totdat ik weer naar Turkije ga in september!

 14. Waaaauw supermooie foto’s! Ik ben één keer in Bodrum geweest, het was echt prachtig daar!

 15. Wat een prachtige foto’s! Ik heb nu echt zin om op vakantie te gaan, haha. 🙂 xo

 16. Gave foto’s, het ziet er heeeeerlijk uit! 🙂

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers