Books || Summer reading list

Voor sommigen is de zomervakantie al begonnen, anderen moeten nog even wachten. Een van mijn favoriete bezigheden in de vakantie is een boek lezen. Normaal heb ik daar weinig tijd voor maar in de vakantie doe ik niets liever dan in de zon zitten/liggen en niets anders hoeven te doen behalve een boek lezen. De afgelopen maanden heb ik jullie elke eerste woensdag van de maand verteld over één of meerdere boeken die ik heb gelezen (behalve deze woensdag, toen moest dit artikel eigenlijk online gaan). Omdat ik weet dat veel van jullie ook graag lezen in en op (zomer)vakantie, heb ik de boeken die de afgelopen maanden op mijn blog zijn verschenen op een rijtje voor je gezet. Dit zijn namelijk perfecte boeken om lekker bij weg te dromen op het strand of bij het zwembad.Welk boek ga jij deze zomer sowieso lezen? Ik geef je een aantal tips in deze Summer reading list.

 1. Wacht op mij 

2. LA Candy Trilogie
3. De duivel draagt Prada
4. Gossip & Gucci
5. Chanel Chic 

Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

  1. Boeken die ik sowieso ga lezen zijn de laatste 2 delen van de Divergent serie, the fault in our stars en wat boeken van Tess Gerritsen 🙂

  2. Die boeken van Lauren Conrad wil ik ook nog hebben!!! <3

  3. Leuk! Ik ken de boeken van Lauren al en deze vond ik heel leuk! Zelf hou ik ook heel erg van Fantasy boeken, dus ik denk dat ik maar eens ga proberen om de Lord of the Rings serie te lezen 😉

    xx RIëlle

  4. Dat eerste boek lijkt mij leuk om te lezen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers