READING

Favorites || 4 pretty girls I follow on Instagram

Favorites || 4 pretty girls I follow on Instagram

Verslaafd zijn aan Instagram, het kan. Hierbij kom ik voor mijn verslaving uit. Ik heb het niet alleen over het zelf plaatsen van foto’s, maar vooral over het bekijken van foto’s en accounts van anderen. Zit jij (ook vaak) op Instagram? Dan herken je dit misschien wel. Soms heb ik het niet eens door en zit  ik alweer een uur lang allemaal foto’s op Instagram te bekijken. Waarom? Ik word echt blij en geïnspireerd van al die mooie foto’s, maar interessant vind ik vooral de levensstijl van anderen. Oke, het klinkt misschien wat raar maar het is gewoon zo. Sommigen hebben gewoon alles voormekaar (tenminste zo lijkt dat op sociale media). Ook al weet ik dat het niet altijd zo is, ik kan er wel van genieten en bij wegdromen. Het is vooral ook fijn tijdbedrijf. Vandaag heb ik vijf van dit soort accounts op een rijtje gezet. Vijf meiden die niet alleen mooie meiden zijn om te zien (daarom zijn en staan ze ook model), maar ook echt een geweldig leven hebben en gaan voor hun droom en al veel bereikt hebben.

Zie hieronder mijn top 5. Maar wie zou er van jou nog tussen moeten? 

@Gigi Hadid

Gigi Hadid is een prachtige blondine uit Malibu. Ik ben haar gaan volgen toen ik haar een keer zag in het programma ‘Nederlandse Hollywoodvrouwen’. Ja, Gigi (ook nog eens een prachtige naam) heeft Nederlands bloed. Haar moeder, Yolanda Foster (voormalig model), komt uit Nederland en zat in deze serie. Nu is ze te zien in de realityserie ‘The Real Housewives of Beverly Hills’. Ondanks dat Gigi uit een rijke, grote en bekende familie komt, vader Mohamed Hadid zit in het ontroerend goed (google zijn naam met house en je begrijpt het meteen) en stiefvader David Foster is meervoudig Grammy Award-winnaar, werkt ze naast studeren hard aan haar modellencarrière en dat gaat haar heel goed af.  Ze werd bijna uitgeroepen voor Rookie of the year door Swimsuit en ze heeft onder andere een Tom Ford campagne op haar naam staan. 

@Kristina_bazan

Als blogger (liefhebber) ken je Kristina misschien wel? Ze is beter bekend als de blogger achter de blog Kayture. Ze reist voor haar blog de hele wereld over, draagt de mooiste kleding, komt op de leukste feestje en evenementen en is een naturel beauty. Wat moet ik nog meer zeggen? De foto’s die ze plaatst zijn heel mooi en vooral heerlijk om bij weg te dromen. Had ik maar…

@Negin_mirsalehi

Ook Negin is net als Kristina blogger. Negin komt uit Nederland en is sinds een jaar één van de grootste bloggers uit Nederland. Ook zij vliegt de hele wereld over voor haar blog voor leuke projecten met bekende merken, evenementen en feestjes. Met haar prachtige lange haren en kleding wordt ik altijd zo blij van haar foto’s. Daarnaast heb ik nog niet eens over de prachtige foto’s van de reizen op Instagram plaatst. 

@Romeestrijd

Romee Strijd is een Nederlands model dat samen met beste vriendin en model Ymre Stiekema in New York woont. Ik volg haar sinds een tijdje op Instagram, maar kende haar wel uit een aantal bladen waar ze in heeft gestaan. Ze heeft al veel grote namen op haar cv staan zoals Phillip Lim en Céline en dat met haar 18 jaar. Ik denk dat we nog veel van haar gaan zien, ook op Instagram natuurlijk met veel behind-the-scenes van het modellenleven. Ik zie haar wel de nieuwe Candice Swanepoel worden. Wat denken jullie? 

Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

  1. Ik kende ze nog niet ik ga vanavond eens een kijkje nemen.

  2. Ziet er uit als mooie accounts! Ik ga snel een kijkje nemen!

  3. onwijs mooie accounts, ik ben bang dat ik de verslaving herken haha. Vooral ’s avonds in bed, uren door allerlei accounts scrollen! oepsie

  4. Hele goede tips voor wat prachtige en jaloersmakende foto’s:)

  5. […] Dubai. Vooral die laatste stad was bedolven met heeeel veel modellen en celebs dit jaar. Zo vierden Gigi Hadid, Kendall Jenner en Selena Gomez daar New Year’s Eve met een grote groep vrienden (modellen, […]

  6. […]  Misschien heb je de foto’s al voorbij zien komen, of misschien ook wel niet. Is dit laatste het geval, dan heb je geluk. Ik kon het namelijk niet laten om dé foto’s met jullie te delen. Waar ik het over heb? De beelden van de nieuwe Guess Spring 2015 campagne met mijn girl crush Gigi Hadid.  […]

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers