Instadiary || Week 27

|| Wish this was possible || Missing my-after-lunch-cocktail || While watching the sun go down || Back to work. This will be my view for the next two months || Details of this weeks outfit || This weather ask for selfmade lemonade ||  

Zo de eerste week van juli zit er alweer op en dat betekent dat ik na mijn vakantie meteen aan de bak moet. Niet alleen met afstuderen, maar ik ga deze zomer ook bij mijn oude stage drie dagen in de week werken. En met een nieuwe locatie aan de grachten kon ik het dan ook niet laten om daar natuurlijk even een foto van te maken. Dit is ook meteen één van de redenen dat er deze week iets minder op de blog is verschenen. Deze week kon ik me ’s avonds niet opbrengen om een artikel te schrijven en omdat ik meteen bij thuiskomst aan de slag moest was er ook weinig tijd om vooruit te werken, maar daar zal aankomende week verandering in komen. Ik heb nog een aantal (outfit) foto’s van mijn vakantie, waarmee ik jullie op Instagram ook al dood mee gooi. Maar ik kan het niet helpen… ik wil terug, ik wil opnieuw vakantie!! 

|| Ripped jeans and my favorite espadrilles || Missing waking up with this view || Cheers to the weekend || Saturdays forecast : wine and football || Miss this view during lunch || These sunsets || 

Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Onwijs fijne zomer foto’s <3

 2. Fijne plaatjes! Ziet er heerlijk uit! xx Sabine

  http://cookiescoffeecouture.blogspot.nl/

 3. ík volg je al op instagram, wat een fijne outfits zie ik voorbij komen 🙂

 4. Wat een onwijs mooie foto’s, het ultieme vakantie gevoel <3

 5. Wat een leuke foto’s!

 6. Wat een prachtige foto’s! Het ziet er allemaal mooi uit 😀

  xoxo
  http://www.its-dash.com

 7. door je foto’s kom ik nog meer in de vakantie-stemming 🙂
  zou je een kijkje willen nemen op mijn blog?
  http://www.jethuugen.blogspot.nl
  xjet

 8. Wat een prachtige foto’s!

 9. Leuke foto’s!

 10. Hele mooie foto’s! x

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers