Outfit || Open back by sunset

 || Dress from River Island || Bag from Zara || Sandals from Sacha || Sunglasses from Ray-Ban || Necklace from Primark || Watch from Michael Kors || Bracelet from Josh || 
 
Alweer de laatste outfit uit het zonnige Bodrum van bijna twee weken geleden. Kan iemand mij terug brengen? Geen lange broek aan, maar gewoon in een jurkje met open rug en sandalen de avond in gaan. Ik zou nu niets liever willen. Dit jurkje heb ik trouwens meer dan 3 of zelfs 4 jaar geleden voor 12 euro in de Sale gekocht bij River Island en het is nog steeds mijn favoriete zomer jurkje. Het is dan ook een van mijn beste sale aankopen. Daarnaast draag ik weer het leuke rode tasje van Zara die ik net voor mijn vakantie ook in de sale gekocht heb. Het is bijna een ‘goedkope’ outfit;).

Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Wat een leuk jurkje, lekker kleurrijk en die open rug vind ik echt super!

 2. Wat een mooie outfit, en foto’s!

 3. Super leuke outfit en mooie foto’s!

 4. Wat een super leuk zomers jurkje!

 5. oh I wish I could wear dresses like this one. Sadly my boobs need some spport-a hell lot of a support 😀 hah. You look gorgeous dear 🙂

 6. Leuke jurk! En mooie blog!
  Groetjes!

 7. Mooi jurkje! Ik vind de achterkant erg mooi.

 8. Love your blog! You look sooo cute 🙂

  I recently started a blog too.

  To watch a New and UNIQUE blog plz check out:
  http://melodythestory.blogspot.nl/

  INSTAGRAM
  melody_the_story

  Love,
  Melody

 9. Mooie foto’s en love the backside of the dress!!!
  Lekkere vakantie gehad?

  xoxo
  Joyce
  livstyle.nl

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers