Dance Valley || The playlist

Het is party time!! Vandaag ga ik eindelijk naar mijn allereerste van dit jaar en dat is Dance Valley. Het is tevens ook mijn allereerste keer dat ik naar dit festival ga, dus ik ben heel benieuwd. Ga ik iemand van jullie daar toevallig nog zien? Ben jij er niet bij, dan heb ik voor jou even een kleine lijst met muziek samengesteld van artiesten die vandaag op Dance Valley draaien. Kan je toch nog een klein feestje bouwen in de tuin of in het park, net alsof je erbij bent;). Enjoy your day!


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers