Instadiary || Week 32

||Love my new blouse from Zara || My view during lunch break at work || Me & flowers || One of my favourites: white Tulips || My new ochre skirt || My situation: my white bed, denim & plakplaatjes ||  

Mijn week in foto’s op Instagram zag er zo uit. En deze week weer eens wat meer foto’s dan de vorige weken. Wat je allemaal voorbij ziet komen? Heel veel nieuwe kleding en schoenen, mijn uitzicht tijdens de lunch break op mijn werk en mijn dinner van afgelopen zaterdag toen ik gezellig met vriendinnen ging eten. 
|| Before the weekend || Oops I did it again || The day after… || Dinner on Saturday || Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Leuke fotos x

 2. GlamourbyC

  11 augustus

  Leuk rokje!

 3. Kikki

  11 augustus

  Leuke foto’s. Die schoenen zijn echt heel leuk!

 4. Wendy

  12 augustus

  Leuke foto’s! Dat rokje is super gaaf, mooie kleur ook. En je selfie foto daar zie je er prachtig uit!

  XxX
  http://www.wendyvansoest.com

 5. Wat een leuke foto’s! Hmm, dat eten ziet er lekker uit!

  xoxo
  http://www.its-dash.com

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers