Instadiary || Week 34

|| Good morning || Would not mind having this for dinner. Photo from a few weeks ago || Yes I will || Want this mug || Again an Amsterdam pic || My favourite hairproduct at the moment || ZEBRA || Buon Appetito || Story of my life || 

Een nieuwe week is weer begonnen. Voor velen de laatste week van de zomervakantie, voor mij de laatste week dat ik veel aan het werken ben. Na aankomende week is het tijd om nu echt hard aan de bak te gaan voor mijn afstudeerscriptie, maar ik hoop ook weer iets meer tijd te hebben voor mijn blog. De afgelopen weken heb ik namelijk heel weinig geplaatst op mijn blog en dat wil ik graag veranderen. Laten we de week in ieder geval goed beginnen en terugkijken naar een week in foto’s: My week on Instagram @Lauraboogers. Hebben jullie een leuke week gehad? 
Happy Monday! Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Leuke foto’s!

 2. Wat een leuke foto’s! En die daily circle is heel herkenbaar haha :]

 3. Daphne G

  25 augustus

  Wat een prachtige foto’s weer <3

 4. Annabel

  25 augustus

  Leuke foto’s! En die mok wil ik ook hihi Liefs!

 5. leuke foto’s I love Tony!

  New blogpost: New Harper’s Bazaar

 6. Wendy

  25 augustus

  Weer leuke foto’s Laura. Je zebra jasje is erg leuk <3

  XxX
  http://www.wendyvansoest.com

 7. Leuke foto’s! Je zebrajasje is superleuk 😀

 8. Eline

  27 augustus

  Oeeeh wat een heerlijke pizza’s!

 9. Maaike

  28 augustus

  Prachtige foto’s maak je! Ik volg je nu ook via Instagram & Bloglovin 🙂

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers