READING

New In || Almost a total outfit

New In || Almost a total outfit

|| Blouse from Zara || Skirt and hat from H&M || 
 
Een week of twee geleden had ik opeens heel veel zin om te shoppen. Al het verdiende geld was binnen en ik vond dat ik mezelf wel eens mocht verwennen. En dat heb ik gedaan. Het resultaat: bijna één hele nieuwe outfit. Eerst raakte ik bij de Zara opslag verliefd op de witte ‘see through’ blouse met kant, later kocht ik ook nog een okergele rok en zwarte hoed bij H&M. Maar de witte blouse blijft wel de favoriet;).

Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Dat ziet er al heel leuk uit!

 2. Jasmijn

  5 augustus

  Super leuke items, vooral het blousje vind ik erg schattig!

 3. Evelien

  5 augustus

  Hele leuke items heb je gekocht! Je blouse is echt schattig

 4. De top is ontzettend leuk, ik zou hem ook zo dragen :).

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers