Outfit || Yellow ochre skirt

|| Shirt and skirt from H&M || Bag from Zara || Sandals from Sacha || Bracelet from Donchoo Amsterdam || 
Ik ben zo verliefd om mijn nieuwe okergele rok van H&M. Twee dagen geleden liet ik jullie deze rok ook al zien in een ‘new in’ post. Meer new ins van deze post snel op de blog in een outfit, maar eerst deze outfit die ik afgelopen maandag droeg. Wat vinden jullie van de outfit?

Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Hij is inderdaad super mooi & wat staat hij je goed 🙂

 2. Ik hou niet zo van deze kleur, maar je outfit is leuk en de skirt staat je super goed!!!

 3. Leuk gecombineerd met je rode tasje! Staat je mooi! x

 4. Denise

  7 augustus

  Je ziet er leuk uit! <3

 5. Mooie outfit ! Je rokje is super leuk !! X

 6. Valerie

  7 augustus

  Ik vind je outfit erg leuk! 🙂

 7. […] 4. Yellow ochre skirt […]

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers