READING

Photodiary || Dance Valley

Photodiary || Dance Valley

Afgelopen zaterdag was het alweer een week geleden dat ik naar Dance Valley ging. In de Instadiary van vorige week hebben jullie al een aantal foto’s kunnen zien, maar ik wilde jullie graag nog meer foto’s laten zien. Omdat mijn camera te zwaar is om de hele dag (en met de regen die was voorspeld) mee te dragen heb ik alle foto’s met mijn telefoon gemaakt en ik moet zeggen dat deze goed gelukt zijn. Je krijgt een goed beeld van hoe leuk dit festival was. Want dat was het ook echt! Het was voor mij het eerste festival van het jaar en waarschijnlijk ook meteen de leukste. Want wat was het groot… ontzettend veel verschillende soorten muziek en goed georganiseerd. Het was helemaal groot feest omdat het alweer de 20e editie van Dance Valley was.

Samen met vriendin Suzan ging ik 2 augustus dus richting Spaarnwoude. De weerberichten voorspelde veel regen en onweer, maar ik ging met goede moed naar het festival toe. Natuurlijk hebben we wel constant buienradar in de gaten gehouden, wat moet je zonder deze app;). We hebben uiteindelijk heel veel geluk gehad met het weer, want er zijn maar twee kleine buitjes geweest. De eerste was toen we in de bus zaten en aankwamen en bij de tweede stonden we in een van de tenten te schuilen. De rest van de dag hebben we het droog gehad en ook nog eens perfect festival weer. Zon met af en toe een wolkje voor wat verkoeling. Maar genoeg over het weer… Hoe was het festival vraag je jezelf natuurlijk af? Zie hieronder de foto’s en lees meer over deze leuke dag!


Kaartjes uitgeprint, klaar om richting Spaarnwoude te gaan!

Eenmaal op het terrein “The Valley” klommen we helemaal naar de top van de heuvel om het geweldige uitzicht en de mensenmassa bij de mainstage te bekijken. Omdat het de 20e editie was hadden ze op mainstage ook een uur lang een special guest. Dit bleek er niet één te zijn, maar meerdere bekende dj’s die de afgelopen twintig jaar op het hoofdpodium stonden. 

Naast mainstage was “The Crib” onze favoriete tent, de eclectic stage. Hier hebben we onder andere gefeest met/op The Flexican, Dyna ft Gio en The Partysquad. Helaas hebben wij Phalerieau gemist, maar ook hij draaide in deze tent. 

De outfit die ik droeg: jurkje met open rug en crop top er onder van Brandy & Melville (ik droeg trouwens ook nog een korte broek onder het jurkje;), ketting van H&M, tas van Zara en Coverse All stars. 

Bij de mainstage met mijn gezelschap die dag, vriendin Suzan. Het hoedje die ik hier op heb was van Jupiler en werd bij het hoofdpodium aan iedereen uitgedeeld. Best een leuk hoedje alleen zo jammer dat het merk zo groot erop stond. 

Na The Partysquad in “The Crib” zijn we dus weer naar de mainstage gegaan. Hier zijn we eigenlijk de rest van de avond zijn gebleven. Hierboven tijdens het ‘optreden’ van Steve Angelo waarbij uit een helikopter bloemetjes werden gegooid (zie foto’s hieronder). 

Suzan dacht meteen aan een nieuwe accessoire. Terwijl ik, zoals je op de foto hieronder kan zien, nog steeds blij was met mijn Jupiler hoedje.

En na een dag vol gezelligheid, muziek en dansen kwam er bijna een einde aan mijn eerste ervaring met Dance Valley en tevens de 20e editie. Maar natuurlijk moest de dag wel goed afgesloten worden met niemand minder dan Nicky Romero. Zeker tot volgende jaar Dance Valley!!  


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Manon

  15 augustus

  Leuke crop top van Brandy melville en heel leuk gecombineerd, Dancevalley zelf spreekt me niet zo aan maar het is wel leuk om de foto’s te zien 🙂

 2. Dat ziet er best gaaf uit daar, ben er zelf nog nooit geweest.

 3. Simona

  15 augustus

  Looks like so much fun! 🙂

 4. Denise

  15 augustus

  Oh wauw, wat gaaf! Super leuk dat ze bloemetjes uit de lucht lieten vallen. Wat een leuk feest!

 5. Daphne G

  15 augustus

  Wat een superleuk festival lijkt me dit!

 6. Kikki

  15 augustus

  Het ziet er heel gaaf uit! 🙂

 7. CILLA B

  15 augustus

  Wow that looks like alot of fun and perfect for summer time

 8. Wendy

  15 augustus

  Zag eruit als een leuk feestje! 🙂

  XxX
  http://www.wendyvansoest.com

 9. Maaike

  28 augustus

  Mooie foto’s heb je gemaakt! Ziet eruit als een gaaf feestje x

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers