READING

Autumn Fashion || What is on my wishlist?

Autumn Fashion || What is on my wishlist?

|| Bag from Next via OTTO || Oversized sweater from Mango || Panter suit from Zara || White blouse from Only via OTTO || Ugg gloves|| Boots from Zara || Pink coat from Only via OTTO || 
 
Wat zou ik aankomende herfst graag willen dragen en wat staat er op mijn wishlist? Woensdag konden jullie hier op mijn blog al lezen over de trends voor het najaar en mijn favorieten trends n.a.v. de ELLE Stijlbijbel. Zoals ik gisteren vertelde hou ik van trends en vind ik het leuk om vanuit de nieuwe trends een wishlist samen te stellen van musthaves die ik wil aanschaffen voor het nieuwe seizoen. Hier ben ik van de week mee aan de slag gegaan en dit is het resultaat. Het zijn niet alleen maar musthaves n.a.v. trends, zo heb ik ook gewoon een nieuw paar zwarte bikerboots nodig;). Laten we de musthaves even langs gaan…1. Deze tas is wat mij betreft echt een perfecte tas voor het najaar. De tas van Next die ik via OTTO vond past bij elke outfit en heeft een heerlijke najaars look door de zachte stof aan de voor- en achterkant.
2. Vorige jaar was ik al op zoek naar de perfecte oversized, warme trui. Dit najaar hangt er dus zeker een in mijn kast.
3. Wat ik ook graag dit najaar in mijn kast terug zie is een tweedelig pak met een leuke print. Hierboven zie je een pak met een panterprint. Echt geweldig, alleen zie ik mij hier niet zo snel in lopen. Ik ga toch liever voor een andere, misschien wat subtielere, print. Maar zo heb je in ieder geval een idee van wat ik bedoel;).
4. Een witte oversized (mannen) blouse is een echte must voor iedere vrouwelijke garderobe. De witte blouse past bij elke stijl en gelegenheid. Deze blouse van Only via OTTO is niet per se oversized, maar je kan hem gewoon een of twee maatjes groter kopen.
5. Ugg handschoenen. Lekker zacht en vooral warm als de winter iets eerder begint.
6. De zwarte bikerboot heeft denk ik geen uitleg nodig.
7. Vorig jaar zag je al veel roze jassen tijdens de winter. Ook dit jaar mogen ze weer uit de kast gehaald worden. Deze minimalistische jas van Only via OTTO past perfect bij veel verschillende najaarstrends. Denk aan ‘een tintje hoger’, de zachte oversized jassen en de minimalistisch trend.

Welke musthaves staan er op jouw wishlist voor de herfst?  


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Mooie wishlist, vooral die tas en die schoenen <3

 2. Svenja

  19 september

  Prachtige items. Ik ben verliefd op de pink coat , echt de perfecte kleur voor een jas <3

 3. Wendy

  20 september

  De tas vind ik echt super gaaf! <3

  XxX
  http://www.wendyvansoest.com

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers