READING

New In || Brandy & Melville hat

New In || Brandy & Melville hat

|| Hat from Brandy & Melville || Shirt and white jeans from Zara ||

Bijna twee weken geleden ging ik richting Amsterdam om eens lekker te shoppen. Maar zoals vaak gebeurt met zo’n geplande shopdag, ik kon niks vinden. Het probleem is dat ik eigenlijk alles wel leuk vindt, maar niet zo leuk dat ik meteen wil kopen. Dus zo ging ik bijna met lege handen naar huis. Bijna!! Net voordat de winkels gingen sluiten liep ik tegen deze prachtige hoed aan bij Brandy & Melville, een van mijn favoriete winkels in Amsterdam. De hoed heeft een geweldige pasvorm en een prachtige kleur. Een goede toevoeging aan mijn hoedencollectie die voorheen alleen bestond uit zwarte en één bordeaux rode hoeden. Zo was het uiteindelijk toch nog een geslaagd shopdagje en begon mijn nieuwe hoedenverslaving… Oops!!

Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Denise

  16 september

  Wat een gave hoed!

 2. Live-Style20

  16 september

  nice hat ;-))

  xoxo

  new post
  http://www.live-style20.blogspot.com

 3. Svenja

  16 september

  Waw, een hoedje staat je echt super <3

 4. Josie

  16 september

  Ah die hoed is geweldig! Ik ben echt een hoedenliefhebber en ik zoek nog steeds de perfecte in een camelkleurtje. Hij staat je erg leuk, leuke blog heb je trouwens (:

  • Bedankt voor je complimenten! Ik was ook al tijdje op zoek naar zo’n kleurtje. Gelukkig nu gevonden:)

 5. Die staat je echt leuk!
  xx
  Discover my Stylish Confessions! ♥

 6. Leuke outfit, die hoed staat je echt super goed!

 7. Evelien

  16 september

  Wat een leuke hoed, staat je ook super!

 8. Wat een leuke hoed! Staat je ook super goed 🙂 xo

 9. Wow, mooie hoed. Staat je harstikke leuk!

 10. Wow, mooie hoed. Staat je harstikke leuk!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers