READING

New in || Modemusthaves pop-up store

New in || Modemusthaves pop-up store

  
Kunnen jullie je het nog herinneren dat ik afgelopen februari naar de allereerste Modemusthaves pop-up store ging en als een van de eerste veel leuke koopjes wist te scoren? Nou afgelopen donderdag was het weer zover. Van vrijdag 29 augustus t/m zondag 31 augustus opende een van mijn favoriete webshops weer de deuren van haar winkel. Een pop-up store en tevens een sample sale. Ook dit keer mocht ik samen met andere fashionista’s donderdagavond onder het genot van een heerlijk Disaronno cocktail als een van de eerste komen shoppen. Tegen zo’n uitnodiging zeg ik natuurlijk geen nee. Wie wil er nu niet musthaves shoppen voor 10, 15, 20 en 25 euro? Ik dus wel. Daarom ging ik ook weer met een Modemusthaves tas val Modemusthaves naar huis. Zie hier het resultaat!!

Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Maaike

  2 september

  Dat tasje is vooral superleuk! Leuke aankoopjes 🙂

 2. Wat een super leuke aankopen!

 3. Daphne G

  2 september

  Wat een leuke aankoopjes, vooral je tasje <3

 4. Wendy

  2 september

  Leuke items heb je gescoord!

  XxX
  http://www.wendyvansoest.com

 5. Super leuke items allemaal 😀

  xoxo
  http://www.its-dash.com

 6. Lekker geshopt zie ik.. Leuk!! x Dani

  http://www.missiontostyle.nl

 7. Giientjeee

  6 september

  Leuke items!! Ik heb hetzelfde tasje! 🙂

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers