READING

New in || Name Bracelet by Nova Dali

New in || Name Bracelet by Nova Dali

Zoals ik dinsdag al op mijn blog liet weten ben ik vorige week donderdag naar de opening van de tweede pop-up store van Modemusthaves geweest. Naast mijn aankopen heb ik nog iets anders mee naar huis genomen, namelijk het bovenstaande armbandje met mijn eigen naam. Tijdens de VIP-opening van de pop-up store van MM kon je namelijk een armbandje van Nova Dali laten maken. Ik koos voor mijn eigen naam. Dit armbandje doet mij namelijk aan vroeger denken. Niet alleen vanwege mijn naam die ik vroeger ook altijd om mijn pols droeg, maar vooral ook de kraaltjes. Herken jij ze ook nog? Echt een jeugdsentiment. Ik ben dan ook erg blij met het armbandje en het behoort nu tot mijn ‘everyday jewelry’.Wil jij ook zo’n leuk en schattig armbandje met je naam? Je leest hier hoe je ze kan bestellen.


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Wat een mooi armbandje

 2. Wat schattig! Erg leuk dat de U zo opvalt door de gouden kleur, dat maakt ‘m net iets specialer!

 3. HEEL leuk!

  xxx Linsey from POSE-BLOG.com

 4. Globe Love

  5 september

  Super leuk & inderdaad, net zoals vroeger <3

 5. Simpel maar te leuk!!!

  xoxo
  Joyce
  livstyle.nl

 6. Wat een mooierd!!

  xoxo
  http://www.its-dash.com

 7. Super leuk! Doet me ook denken aan vroeger hihi

  Liefs,
  Hazal

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers