Outfit || Ibiza style blazer

|| Blazer from Loavies || Hat and shirt from H&M || Jeans from Zara || Slip ons from SELECTED FEMME || 
 
Kunnen jullie je deze blazer nog herinneren? In augustus liet ik jullie mijn nieuwe favoriete blazer van Loavies al zien. Nu laat ik jullie graag een van de manieren zien hoe ik deze blazer combineer. Ja, ja, in een outfit. Het is namelijk al een tijdje geleden dat ik een nieuwe outfit geplaatst heb. Om precies te zijn een maand geleden. Het werd dus wel weer eens tijd. Ik zei het maandag toch al in mijn Instadiary. Mijn vrije tijd is wat toegenomen en dat laat ik jullie dan ook graag zien op mijn blog;).

Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Globe Love

  3 september

  aah super mooi gecombineerd! Die broek is ook echt heel gaaf!

 2. Wat een super leuke outfit!

 3. Heel mooi gecombineerd! Ik vind de slip-ons ook super leuk!

 4. Daphne G

  3 september

  Deze outfit heb je supermooi gecombineerd! Staat je echt goed <3

 5. nice hat ;]]

  xoxo

  new post
  http://www.live-style20.blogspot.com

 6. Heel mooi! Mooi jasje en goed gecombineerd. Leuk ook met leopard sneakers eronder!

 7. Wat een ontzettend leuk jasje, staat je goed die kleuren!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers