READING

Travel || Paris is always a good idea

Travel || Paris is always a good idea

Let’s get away!!! Wanneer jullie dit lezen ben ik (onderweg naar of) in Parijs. Zoals ik gisteren al in mijn Instadiary vertelde ga ik er even drie daagjes tussenuit met mijn lieve vriendje. Na zes jaar samen is het toch wel eens tijd om samen naar de stad van de liefde te gaan. Het is voor ons beiden niet de eerste keer dat we naar deze stad gaan. Ik ben twee jaar voor de vierde ik naar de prachtige stad geweest (zie de foto’s), maar dit is toch echt de eerste keer dat we samen gaan. Heerlijk door de stad lopen, genieten van het lekkere eten en de bezienswaardigheden en natuurlijk lekker shoppen. Dit allemaal met prachtig weer dat voorspeld is. Ik kan niet wachten!!
P.S. Wil je op de hoogte blijven van dagen in Parijs? Volg mij dan op Instagram.

Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Denise

  30 september

  Zo gaaf dat je naar Parijs gaat, ontzettend veel plezier!

 2. Leuke foto’s! En gaaf shirt 🙂

  Veel plezier in Parijs!

  Liefs,
  Kiki // Chicks About Fashion

 3. Wat een super leuke foto’s !

 4. Sara

  30 september

  Heel veel plezier in Parijs, maar dat gaat vast wel goedkomen! 🙂

 5. Wat leuk! Heel veel plezier 🙂 xo

 6. Annabel

  30 september

  Heel veel plezier! Ik was afgelopen zomer nog even kort in Parijs, het blijft een geweldige stad! Liefs

 7. Charlotte

  30 september

  Wat gaaf! Ik ben alleen een keertje 24 uur in parijs geweest, met school. Dat was helemaal super:)

 8. Daphne G

  30 september

  Aaah ik ben zo jaloers! Veel plezier in Parijs <3

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers