READING

Discover your signature look with C&A

Discover your signature look with C&A

Welke look is jouw signature look en wat zijn de styling mogelijkheden van de nieuwe C&A Winter- en partycollectie? Afgelopen woensdag kwam ik daar achter. Ik was namelijk aanwezig bij het ‘Discover your signature look’ bloggersevent van C&A. 

Samen met een aantal andere bloggers werd ik op een zonnige woensdagmiddag met een hapje en een drankje verwelkomd in pop-up restaurant HENK aan de Prinsengracht in Amsterdam (echt een aanrader trouwens! Nog tot eind december open). Bij binnenkomst konden we al een kleine glimp opvangen van de nieuwe collectie, maar de echt ‘musthave’ items werden op een bijzonder manier gepresenteerd. Niemand minder dan styliste Bastiaan van Schaik liet ons de nieuwe collectie zien door middel van mix & match outfits die hij had samengesteld. Van een echte Amsterdamse look en een bloggers look tot een business look en verschillende party looks. Breisels werden gecombineerd met een chique en vrouwelijk business pakken, een little black dress met een winterse parka en er kwamen vooral veel outfits met veel laagjes voorbij. Het was een inspirerende middag met veel handige styling tips van Bastiaan van Schaik, maar het was vooral ook leuk om de collectie op deze manier meteen tot leven te zien komen. Mijn wishlist is die middag flink aangevuld. En… er hangt sinds de dag na het event zelfs al een echte winterse C&A musthave in mijn kast. Hierover snel meer te zien op het blog;).

Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Superleuk report! Ben heel benieuwd naar je aankoop.

 2. Marlissa

  21 oktober

  Ziet er leuk uit! Ben benieuwd wat voor leuks je gekocht hebt

 3. Nice photos!

  Have fun 🙂

 4. Claudia

  21 oktober

  Dat ziet er hartstikke leuk uit!

 5. Marleen

  21 oktober

  Het ziet er ontzettend leuk uit! xx

 6. Ziet er super leuk uit!

 7. Leuke foto’s Laura! Ik vond ’t heel gezellig 🙂 xo

 8. Ziet er leuk uit! Hoewel ik niet snel een riem om een jas – of is het een wollig vest? – zou dragen, vind ik dat wel de leukste look 😀

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers