Travel || Parijs dag II

De tweede dag van onze korte reisje naar Parijs hebben we voornamelijk doorgebracht in Jardin de Tuileriers en de Champs Elysees. Op deze zonnige en warme dag hebben we heerlijk rondgelopen en genoten door de prachtige tuinen van het Louvre met daarna een shopping spree in de beroemdste straat van Parijs. Natuurlijk bezochten we ook de Arc de Triomph waar we heel veel treden hebben beklommen voor een prachtig uitzicht over Parijs. Mijn favoriete spot in Parijs wat betreft uitzicht. Dit alles deed ik in een outfit met als eye-catcher mijn ‘nieuwe’ favoriete shirt van Zara. Geniet van de foto’s en ik hoor graag wat jullie van mijn outfit vinden;).Au revoir!!Wat ik droeg:- Hoed van Brandy & Melville
– Shirt, jeans en tas van Zara
– Sneakers van Converse
P.S. Dit zijn tevens de laatste foto’s van mijn reisje naar Parijs. De derde dag was eigenlijk een halve dag en toen heb ik alleen nog foto’s gemaakt met mijn mobiel die maandag in mijn Instadiary stonden!

Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. lovely Paris 😉
  xoxo

  i invite to me
  http://www.live-style20.blogspot.com

 2. Maaike

  10 oktober

  Wauw, mooie foto’s!

 3. Mooie foto’s! Ik zou ook zo graag weer een keer naar Parijs gaan. De eerste keer dat ik daar was, was ik nog best jong, dus heb ik er niet op de manier van kunnen genieten zoals ik nu zou doen. Jammer!

 4. Daphne G

  10 oktober

  Echt geweldig om te zien, I LOVE Paris <3

 5. Je outfit is echt super cute en de fotos zijn wauwie!

 6. Ja leuk! Hoedje staat je ook goed! Was leuk je even gezien te hebben bij Hunkemoller:) XX Laura http://www.mixtfashion.com

 7. Sara

  11 oktober

  Oooh, die eerste foto doet me zo denken aan mijn laatste reisje naar Parijs, ik wil terug! Leuke foto’s heb je gemaakt en zo te zien hadden jullie prachtig weer!

 8. Jennifer

  20 oktober

  Mooie foto’s! Parijs lijkt me echt zo mooi.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers