READING

10x de mooiste Victoria’s Secret angel-looks...

10x de mooiste Victoria’s Secret angel-looks van Doutzen Kroes

 10x de mooiste Victoria's Secret angels-looks van Doutzen Kroes

Dames, en vooral ook heren, opgelet! Vandaag is het zover. In het Earls Court Exhibition Centre in Londen zullen vandaag maar liefst 47 (top) modellen, waarvan 5 Nederlands, in lingerie over een catwalk lopen. Eigenlijk kunnen wel  spreken van dé catwalk. Ik heb het namelijk over de Victoria’s Secret Fashion Show 2014. 

Vandaag en morgen zullen er dan ook een hoop fijne kiekjes op het internet rond gaan van de show der shows en op 15 december zijn de 47 dames met hun prachtige lingeriesetjes te zien op Net5. We moeten dus nog heel even geduld hebben. Daarom blikken we vandaag terug met de mooiste Victoria’s Secret Fashion Show outfits van één van de vijf Nederlandse modellen, namelijk Doutzen Kroes. Al sinds 2005 elk jaar te zien in de show en één van de acht Angels (de gezichten) van Victoria’s Secret.

Bekijk hieronder mijn favorieten. Welke angel-look van Doutzen Kroes is jouw favoriet?

10x de mooiste Victoria's Secret angels-looks van Doutzen Kroes-thenewgirlintown 10x de mooiste Victoria's Secret angels-looks van Doutzen Kroes-thenewgirlintown3 10x de mooiste Victoria's Secret angels-looks van Doutzen Kroes-thenewgirlintown4 10x de mooiste Victoria's Secret angels-looks van Doutzen Kroes-thenewgirlintown6 10x de mooiste Victoria's Secret angels-looks van Doutzen Kroes-thenewgirlintown8 The 2012 Victoria's Secret Fashion Show -Rehearsal 2012 Victoria's Secret Fashion Show - Runway 2013 Victoria's Secret Fashion Show - Show 10x de mooiste Victoria's Secret angels-looks van Doutzen Kroes-thenewgirlintown12

Meer weten of de Victoria’s Secret Fashion Show 2014? Lees dan 10 dingen die je nog niet wist over de Victoria’s Secret Fashion Show 2014.


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Dionne

  2 december

  Ik ben grote fan van de VS show!

 2. Meis wat super vet je nieuwe site!!!

  xxx Linsey from POSE-BLOG.com

  You can also check my BLOGLOVIN & FACEBOOK if you like! 🙂

 3. Rachel

  3 december

  die laatste vind ik echt heel erg stoer! mooie outfits zeg pfieuw.. je website ziet er super goed uit!

  • Laura
   Laura

   4 december

   Ja die laatste vind ik ook echt prachtig! Bedankt, ben blij dat je de website mooi vindt:)

 4. Loïs

  4 december

  Trots op Doutzen!

 5. […] Show van 2014 uitgezonden, met dit jaar maar liefst vijf Nederlandse modellen waaronder natuurlijk angel Doutzen Kroes. Naast de lingeriesetjes van het merk  is de show ook een muziekspektakel met onder andere […]

 6. […] jij ook van die buikspieren als de Victoria’s Secret modellen? Dan is dit de applicatie voor jou. De applicatie bevat een kalender met oefeningen. Wanneer je […]

 7. […] is er één jarig hoera, hoera….. Nederlands succesvolste model, Doutzen Kroes, is vandaag 30 jaar geworden en dat wordt groots gevierd. De Nederlandse Vogue draagt namelijk het […]

 8. […] kennen we natuurlijk allemaal als één van de meest succesvolle supermodellen en was jarenlang Victoria’s Secret Angel. Vorig jaar kondigde ze aan te stoppen en nu werkt ze samen met Hunkemöller als merkambassadrice […]

 9. […] 9. 10x de mooiste Victoria’s Secret looks van Doutzen Kroes […]

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers