READING

Christmas tag: It’s the most wonderful time&...

Christmas tag: It’s the most wonderful time…

Christmas-tag-thenewgirlintown

Het is bijna Kerst, bijna! Vanavond vieren we kerstavond en daarom is het nu het juiste moment om nog even snel deze Christmas tag in te vullen. Deze tag over Kerst zag ik veelvoudig voorbijkomen op andere blogs. Het leek mij dan ook leuk om jullie meer te vertellen over onder andere mijn kerstplannen, favoriete kerstliedje, kersttradities en droomplek om Kerst te vieren. Lezen jullie mee?

1. Wat is je favoriete kerstfilm?

Gisteren is hier toevallig een artikel over op mijn blog verschenen, de 10 leukste films om te kijken tijdens de Kerst. Persoonlijk vind ik alle kerstfilms leuk, maar als ik echt moet kiezen dan is het toch wel Home Alone en (ik kan toch niet kiezen;) The Holiday.

2. Heb je eens een witte kerst meegemaakt?

Ik kan me niet meer herinneren of en wanneer er voor het laatst sneeuw lag tijdens Kerstmis. Een paar jaar geleden was ik tijdens de feestdagen in Winterberg een paar dagen op wintersport en toen lag er gelukkig wel sneeuw. Dit jaar ga ik Tweede Kerstdag op wintersport, weer naar Winterberg, alleen is het nu erg groen. Dus hopelijk valt er de komende dagen nog wat sneeuw, dan heb ik dit jaar toch nog een witte Kerst.

3. Waar breng jij kerst door?

Eerste Kerstdag komt mijn familie ’s middag naar ons (mijn ouders, broertje en ik) toe en gaan we ’s avonds aan het kerstdiner. Tweede Kerstdag ga ik samen met mijn vriend richting Winterberg, waar zijn ouders zitten, en kunnen we overdag hopelijk de piste op. ’s Avonds gaan we ergens in Winterberg uiteten.

4. Wat is je favoriete kerstliedje?

Last Christmas van Wham en All I want for Christmas is you van Mariah Carey zijn toch wel mijn all-time favorites. Als ik een nieuwer kerstliedje moet kiezen dan ga ik voor Ariana Grande met Last Christmas. Zo’n vrolijk nummer!

5. Liggen er kerstcadeautjes bij jou onder de kerstboom?

Letterlijk cadeautjes onder de kerstboom liggen er niet, misschien moet ik dat maar eens gaan voorstellen, maar ik krijg wel altijd van mijn ouders een cadeautje. Daarnaast geven mijn vriend en ik elkaar ook altijd een cadeau voor Kerst. Dit jaar heb ik dit cadeau als iets eerder gekregen. Het was namelijk ook mijn afstudeercadeau.

6. Naar welke kersttraditie kijk je het meest uit?

Gezellig met zijn alle aan het kerstdiner, lekker eten en kletsen waardoor vaak ook grappige verhalen uit de oude doos worden gehaald. Daarnaast vind ik het heerlijk om na het kerstdiner op de bank te ploffen en Home Alone te kijken. Dit is wel echt een traditie, dit doen we (vooral mijn broertje en ik) elk jaar.

7. Koop of krijg je liever cadeautjes?

Het krijgen van cadeautjes is natuurlijk altijd leuk, maar ik vind het de laatste jaren eigenlijk net zo leuk om cadeaus te geven. Het enige probleem is dat ik vaak geen idee heb wat ik moet kopen. Kerstcadeaus voor mannen vind ik altijd lastig.

8. Wat is het beste cadeau ooit dat je tijdens de kerst hebt gekregen?

Een weekendje Maastricht, een Michael Kors horloge, mijn Isabel Marant bobby sneakers… waaah ik kan niet kiezen!!!

5

9. Wat is je droomplek om te bezoeken tijdens kerst?

Zeker weten New York! Lijkt me zo leuk met Kerst, maar ook in de lente, de zomer en de herfst wil ik er naartoe. Ik ben er nog nooit geweest en het staat al heeeeeel lang op mijn bucketlist. Daarnaast lijkt het me ook heerlijk om een keer Kerst te vieren in mijn bikini, op het strand met een cocktail.

10. Ben je goed in het inpakken van cadeautjes?

Ik laat het vaak al in de winkel inpakken. Beetje lui, ik weet het. Maar ik ben er wel redelijk goed in. Ik heb namelijk jaren lang bij een giftshop in Veenendaal gewerkt en daarvoor iets van een jaar bij Expo. Ik heb heeeel veel cadeautjes ingepakt;).

11. Een kerstjurkje of een foute kersttrui?

Een kerstjurkje, geen twijfel over mogelijk. Toch zou ik ook graag een foute kersttrui willen hebben…. Misschien dat ik er volgend jaar anders over denk.

12. Wat maakt kerst zo speciaal voor jou?

De gezelligheid en het samenzijn met familie. Als ik Kerst in één woord moet omschrijven dan kies ik ook voor ‘gezelligheid’. Vrolijke kerstnummers, de decoraties, de kerstboom en leuke lichtjes en kaarsjes, ik wordt er zo blij van!

* Merry Christmas!! *

Beeld collage: Glitter guideBoxwood Clippings | Printable Decor | How to decorate | Glitter guide | Boxwood Clippings


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Dagmar

  24 december

  Ah zo leuk om je antwoorden te lezen, heerlijke tag en ik wens je stralende feestdagen toe! Veel liefs X

  • Laura
   Laura

   24 december

   Leuk om te horen! Bedankt, jij ook hele fijne feestdagen gewenst:)

 2. Valerie

  24 december

  Wauw, prachtige horloge! En The Holiday blijft ook wel mijn all time favorite!

 3. Valerie

  24 december

  Wauw, prachtige horloge! En The Holiday blijft ook wel mijn all time favorite!

  • Laura
   Laura

   24 december

   Dankjewel, nog steeds er blij met het horloge:)

 4. Manon

  24 december

  Wat een leuke antwoorden heb je gegeven

 5. Sophie

  24 december

  Leuk ingevuld! Ik wens je alvast fijne feestdagen!

 6. Fleur

  24 december

  Wat ontzettend leuk om te lezen!

 7. Kelly

  24 december

  Leuke tag is dit!

 8. Josan

  25 december

  Leuk om je antwoorden te lezen. Jij ook fijne kerst!

 9. […] Christmas tag: It’s the most wonderful time… […]

 10. Sas

  25 december

  Leuk om je antwoorden te lezen, fijn ingevuld! Ik wens je hele fijne dagen toe 🙂

 11. Jonne

  26 december

  Leuke post om te lezen. En het horloge is inderdaad een plaatje! Fijne feestdagen!!

 12. Dascha

  26 december

  Leuk om te lezen! Je MK horloge is echt mooi!

  Merry Christmas!

  xoxo
  Dascha

 13. Dionne

  26 december

  Je hebt hem echt super leuk ingevuld! 😀

 14. kerst is voor mij heerlijk eten en home alone kijken xx

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers