READING

Diary: Afgestudeerd & eigen ondernemer

Diary: Afgestudeerd & eigen ondernemer

New Girl Laura Diary2

Op de foto in de outfit die ik samenstelde met de nieuwe Bristol S/S15 collectie. Klik op de foto voor meer beelden en het eindresultaat!

Benieuwd hoe de week van mij, New Girl Laura: Founder & Editor van deze blog, eruit ziet? Elke maandag laat ik jullie zien wat ik die week daarvoor allemaal heb meegemaakt. Van events, feestjes en leuke tripjes tot etentjes en mijn outfits. Zowel de foto’s die op Twitter en Instagram geplaatste zijn als de nog niet eerder ‘vertoonde’ foto’s. 

Het is alweer één maand geleden dat ik voor het laatste een Instadiary plaatste. Hoe dit komt? Als eerst was ik vorige maand nog druk bezig met afstuderen en kwam ik nauwelijks buiten, laat staan dat ik iets meemaakte dat leuk was om op de foto te zetten. Daarna was ik druk druk druk met de nieuwe website en wist ik niet zo goed hoe ik de (insta)diary precies terug wilde laten komen op de nieuwe site. Maar vanaf vandaag gaan we weer beginnen. En omdat het zo lang geleden is, heb ik deze week een diary vol met foto’s van niet één week, maar drie à vier weken. Zijn jullie er klaar voor? Nog één klein dingetje. Ik heb de naam van deze rubriek verandert in diary in plaats van instadiary, omdat ik jullie niet alleen foto’s wil laten laat zien die ik op Instagram geplaatst heb, maar ook niet gepubliceerde foto’s ga tonen. Als extratje! Hope you like it!

Bekijk de foto’s hieronder.

New Girl Laura Diary1 New Girl Laura Diary7

Na het event van Bristol liepen we langs de Dam die zo mooi verlicht is. | Lekker lunchen bij mijn favoriete restaurant Zeldzaam in Veenendaal.

New Girl Laura Diary5

27 November had ik mijn afstudeergesprek en die verliep zoals het moest. Ik kan vanaf eind november dus zeggen dat ik ben afgestudeerd. Aankomende woensdag heb ik de diploma-uitreiking.

 New Girl Laura Diary3 New Girl Laura Diary6

Dat moest natuurlijk gevierd worden. Ik ging daarom heerlijk uit eten bij de pizzeria in Veenendaal. | De dag daarna kwam er visite langs waarvan ik heel veel lekkere relax producten van Rituals gekregen heb.

New Girl Laura Diary4

Hoe leuk is deze clutch met Expresso covers? Het merk bestaat dit jaar 30 jaar. Gefeliciteerd Expresso en bedankt voor de leuke clutch!!

New Girl Laura Diary10 New Girl Laura Diary11

En weer uiteten met vriendinnen! We bestelden allemaal deze heerlijke carpaccio als voorgerecht. | Vorige week zondag ging ik shoppen in Amsterdam. De Bijenkorf is altijd zo mooi verlicht tijdens de feestdagen.

New Girl Laura Diary12

En hier kwam ik, zoals velen van jullie nu wel weten, mee thuis. Heb je nog niet gezien wat er in de doos zat? Klik op de bovenstaande foto om hier achter te komen.

New Girl Laura Diary14 New Girl Laura Diary13

Yes, de kerstboom staat weer! The most wonderful time of the year…. | Ik zit al een tijdje aan dit kapsel te denken. Ik vroeg mijn volgers op Instagram wat zij van dit kapsel vonden en of ik het moest doen. Ik kreeg veel leuke reacties. Deze week ga ik dan ook een afspraak maken. To be continued….

New Girl Laura Diary15

Een nieuw avontuur! Sinds vrijdag sta ik officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en ben ik ondernemer van Boogers Communications.

New Girl Laura Diary16 New Girl Laura Diary17

Ik ging dan ook zondag meteen als ondernemer naar de Masterclass ondernemen van Annic van Wonderen van I Love Fashion News. Heel inspirerend en motiverend | Een sunday selfie om de week mee af te sluiten.

Wil jij altijd en overal op de hoogte blijven van mijn avonturen? Volg mij dan op Twitter en Instagram


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Priscilla

  15 december

  Oe, leuke week! Echt goed dat je je direct zo diep in het ondernemen stort!

  • Laura
   Laura

   18 december

   Dankje! Vind het ook erg leuk (tot nu toe;)

 2. Dana

  15 december

  super leuk om te zien en wat een motivatie!

 3. Rachel

  15 december

  wat onwijs gaaf van harte gefeliciteerd meid!

 4. Judith

  15 december

  Aaaah van harte met je diploma! En wat ben jij veel uiteten geweest. heeerlijk!! Waar ben je nu precies ondernemer van?:)

  XO

  Ik geef een setje double pearl oorbellen en 2x poster ontworpen door mijzelf weg voor kerst. Doe jij al mee?

  • Laura
   Laura

   18 december

   Dankjewel Judith! Ik ben nu ondernemer van mijn bedrijf Boogers Communications;)

 5. Maaike

  15 december

  Wauw, gefeliciteerd met je diploma! Je nieuwe site ziet er heel erg mooi uit, al zeg ik het nu voor de tweede keer 🙂

 6. Nathalie

  15 december

  Gefeliciteerd met je afstuderen! Die pizza ziet er erg super lekker uit!

  En ik vind het korte kapsel erg gaaf!! Wel lef voor nodig om het zo te knippen! Ben benieuwd..

  • Laura
   Laura

   18 december

   Dankjewel Nathalie! Ja dat klopt, heb nog geen afspraak bij de kapper gemaakt. Maar wil het nog wel steeds zo knippen:)

 7. Fleur

  15 december

  Wat ontzettend fijn dat je bijna bent afgestudeerd!

  • Laura
   Laura

   18 december

   Ja vanaf nu echt! Gisteren diploma-uitreiking gehad:)

 8. Dascha

  16 december

  Wat tof meis! Zo fijn dat je afgestudeerd bent en nu voor jezelf begint 😀

  xoxo
  Dascha

  • Laura
   Laura

   18 december

   Ja heerlijk! Jij ook bijna….;)

 9. […] Diary: Afgestudeerd & eigen ondernemer […]

 10. Marlissa

  22 december

  Dubbel gefeliciteerd, geweldig!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers