READING

Diary: diploma uitreiking & Amsterdam Light F...

Diary: diploma uitreiking & Amsterdam Light Festival

New Girl Laura Diary1

Benieuwd hoe de week van mij, New Girl Laura: Founder & Editor van deze blog, eruit ziet? Elke maandag laat ik jullie zien wat ik die week daarvoor allemaal heb meegemaakt. Van events, feestjes en leuke tripjes tot etentjes en mijn outfits. Zowel de foto’s die op Twitter en Instagram geplaatste zijn als de nog niet eerder ‘vertoonde’ foto’s. 

Deze week was een bijzondere week. Afgelopen woensdag had ik de diploma uitreiking van mijn studie en mocht ik mijn Bachelor redactie en mediaproductie in ontvangst nemen. De uitreiking zelf stelde niet veel voor, maar ik ben nu toch echt helemaal afgestudeerd en dat voelt toch wel heel fijn! Mijn ouders en vriend waren mee naar de diploma uitreiking en daarna zijn we gezellig een hapje gaan eten om het te vieren. Hoe mijn week er verder uit zag? Je ziet het hieronder in foto’s.

New Girl Laura Diary New Girl Laura Diary4

Maandag had ik een lunchafspraak in Utrecht bij restaurant Zeyn en nam deze heerlijke club sandwich | Toen ik thuis kwam lag de nieuwste Women’s Health op de deurmat. Hot body now, yes please! Voorbereiding voor mijn new year’s resolutions;).

New Girl Laura Diary6

Een handtekening zetten en dan is het officieel, ik ben afgestudeerd!!

New Girl Laura Diary7 New Girl Laura Diary9

Daar ligt mijn diploma dan na 4 jaar en 3 maanden | Dag, dag HvA MIC (Media Informatie & Communicatie)

New Girl Laura Diary2

Zoals ik al vertelde ging ik samen met mijn ouders en vriend een hapje eten bij El Torado bij het Rembrandtplein na de diploma uitreiking.

New Girl Laura Diary3 New Girl Laura Diary5

Toen we na het eten terug gingen naar de auto kwamen we veel mooie lichtshows tegen van het Amsterdam Light Festival dat tot 18 januari in Amsterdam te zien is.


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Manon

  22 december

  Leuke foto’s! Gefeliciteerd met je diploma!

 2. Rosanne

  22 december

  Wauw wat heerlijk dat je afgestudeerd bent, gefeliciteerd! liefs x

  • Laura
   Laura

   24 december

   Ja zo’n lekker gevoel!! Dankjewel:)

 3. Sanae

  22 december

  Gefeliciteerd met je diploma! Je deed dus MIC! Ik ben nu ook bezig met afstuderen, maar ik doe Nieuws en Media haha!

  • Laura
   Laura

   24 december

   Dankjewel Sanae! Oh wat leuk dat je ook MIC doet. Succes met je studie;)

 4. Marlissa

  22 december

  Nogmaals gefeliciteerd!

 5. Judith

  22 december

  Nogmaals gefeliciteerd! En wat ziet het er gezellig uit in Amsterdam met die lichtjes! XO

  • Laura
   Laura

   24 december

   Dankjewel Judith! Zeker een aanrader het Amsterdam Light Festival;)

 6. Yeey afgestudeerd, gefeliciteerd!

 7. Roos

  22 december

  Super leuk! Hopelijk heb ik over 2 jaar ook mijn MIC diploma op zak 🙂 X

 8. Daniëlle

  22 december

  Oh wow, wat goed! Gefeliciteerd 🙂

 9. Anouk

  22 december

  Gefeliciteerd met je diploma! Heerlijk om nu echt klaar te zijn. En die lichtshow in Amsterdam lijkt me zeker nog wel de moeite waard voor een bezoekje.

  • Laura
   Laura

   24 december

   Ja zo lekker om helemaal klaar te zijn, heerlijk gevoel!:)

 10. Gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Zo’n fijn gevoel is dat. Het eten ziet er heerlijk uit!

 11. Sophie

  22 december

  Gefeliciteerd met het behalen van je diploma!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers